HaleHosgor Arkadaşlar merhaba normalde doktorum İzmit kadın Doğum merkezinde Ertan İzgiç fakat değiştirmek istiyorum Marmara’daki Leyla Eren e giden var mıdır memnun musunuz 16+5
Erkekanasiyiz HaleHosgor canim benim doktorumun eşi oluyor kendisi cok fazla hastasi var ama benim doktorum gibi alaninda harika bir insan olduğunu duydum bir kac arkadasimdan deneyebilirsin bence ama dedigim gibi cok yogun biri
M3lt3m HaleHosgor o doktora gitmedim ama o hastanede başka doktora gidiyorum leyla hanım şok yoğun oluyo gördüğüm kadarıyla
Enis HaleHosgor benim ablam 2 hamileliğinde de leyla hanıma gitti ve çok memnun kaldı çok ilgili güleryüzlü bir doktor
Erkekanasiyiz shinemom denemeni tavsiye ederim canim evinde yakinsa tahlil beklerken falan eve gitmek falan harika oluyor 😊 ayrica doktorum diye demiyorum ama harika biri 9 aylik sureci cok guzel gecirdik biz
shinemom Erkekanasiyiz cok yakınım hastaneye o yüzden hastane içinde doktor arıyorum😂 inşallah bu sefer memnun kalırım😍
HaleHosgor Erkekanasiyiz Tuncer bey e daha önce gitmiştim o da iyi ama Leyla hanımdan çok iyi bahsedildiğini duydum o yüzden onu denemek istiyorum 🙂 biraz yoğunmuş ama
HaleHosgor M3lt3m İsmail bey Tuncer bey e hamile kalmadan önce gitmiştim İsmail beyin sezaryeni olduğunu çok duydum 🙈 Leyla hanımdan çok bahsettiler çok yoğunmuş evet bi denemek de yarar var çok teşekkür ederim 🙂
shinemom HaleHosgor ben leyla hanıma gidiyodum ama hem sıra beklemekten hemde her gittiğimde bulamayınca bide randevuları 3-4 dkdan fazla sürmeynce baska doktra geçtim
HaleHosgor shinemom ya gerçekten mi.. ben Ertan bey den çok memnunum ama uzak olduğu için ve çok beklediğim için Marmara’yı tercih etmek istiyorum kendimi rahat hissetmek istiyorum 4. Ayımdayım memnun kalmazsam daha sonra doktor değişimi yapmak benim için de zor olur değil mi
2prensessannesi HaleHosgor bende ayni hastaneye gidiyorum ama hic beklemiyorum acil durum varsa mudahaledeyse doktor biraz gecikiyor ve en az beklenilen hastane canim digerleri daha fena
shinemom HaleHosgor valla bende yeni hamileyken ona gidiyodum benim evim yakın bide hastaneye her gittiğimde bekledim cogu zaman gittim yoktu ya dogumda ya toplantıda denk geldi ama sende dene yani istersen vakit kaybı oluyor bak benimde 4. AYım bitti hala doktor arıyorum
2prensessannesi Eymensmomdry sunu ekle canim mesai saatleri.icinde dogum olursa kocaeli tipta hafta sonu tatil gunlrri ve 5 ten sonra olan dogumlar cihanda ve fiyatta cihanin tarifesine gore
HaleHosgor shinemom son aylara yakın da doktor bulmak çok sıkıntı oluyor umarım sende gönlüne göre düzgün bir doktor bulursun canım 🙏
2prensessannesi HaleHosgor canim benim evim senden daha uzak ben kirazliyalinda oturuyorum ama sorun dgl mesafe 36. Haftadayim gidip geliyorum yani hemde otobusle. Benim icin mesafe degil doktor onemli demet hanima gidiyorum ben daha uzaktada olsa doktorumu degismem
HaleHosgor 2prensessannesi haklısın canım ama bana çok uzak geliyor nedense çarşı trafiği vs. Bide bazen doktorumun soğuk olduğunu hissediyorum rahat hissedemiyorum kendimi
2prensessannesi HaleHosgor demet hanim cok ilgilidir canim cok guzel ilgileniyor benle cocugumiri olmasina ragmenasla sezaryan lafi etmez hepnormal dogumdan yanadir ozel araban varsa ciftlikten izmit 10 dk aslinda ama sen bilirsin