Terspektif Aykam123 ben aklıma geldikçe Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Ama düzenli kullanmak gerekliymiş 😔
haticeD08 Aykam123 ben bebek yağı ve lierac sürdüm ama bebek yağı daha etkili bence nemli tutuyor. Karnım çatlamadı hiç ama bacaklarım biraz çatladı. Bebek yağı bence👍
asyaa15 Ayva çekir Aykam123 günlük ayva ye bebege iyi geliyomus. Çekirdeginide bi bardagın içine koy jel gibi sür
Aykam123 haticeD08 teşekkür ederim canım, annem bana zaten söyledi ki, ne kullansan, bacakıarına da kullan
Terspektif Aykam123 yok canım henüz 18 haftalık karnımda çok çıkmadı o yüzden yok ama annem bende çok yok sende de olmaz diyor genetikte önemliymiş ya o yüzden saldım çayıra 😢 çatlarsam ne yaparım bilmiyorum 😂
Terspektif Aykam123 canım sen şimdiden her banyodan sonra mutlaka karnını ,göğüslerini,kalçanı ve bacaklarını yağla. Vazelin kullanma tüylenme yapıyor dediler. Doğal yağlardan al Hindistan cevizi yağını çok duydum ben o yüzden ondan aldım.
Aykam123 asyaa15 çok güzel öneri, teşekkür ederim. Zaten iki üç aralıklı ayva yerim, yaparım onu. Ayva çekirdeyi öksüreye de iyi geliyormuş