Haribo42 Zeynpaysimannesi daha cok emzirerek bol rezene icerek bol su icerek yesilliklerde artiriyo gazda yapmiyor .. bende pek ise yaramiyor ama yarayanncok :)) brnim sutum az:(
ozgens Zeynpaysimannesi 40 ı çıkana kadar gündüz saatte bir, gece 2 saatte bir emzirin. Bebek uyuyunca uyuyun. Bol su ve dengeli beslenme. Ve bebeğinizi koklayın bol bol 💕
cns-ozkpln Zeynpaysimannesi ben daha deneyimlemedim ama en güzel süt yapan bol su tüketimi diyolar canım
ozgens Dere otu, maydanoz lahana gibi sebzeleri yemeyin. Vücuttan su atan hiç bir sebzeyi yemeyin. Adaçayı içmeyin süt keser.
Hilal53 Zeynpaysimannesi canim bestlak dye bi damla varr onu dene istersen Birde humananin cayi var emziren anneler icin
Mrvyksl Zeynpaysimannesi cnm bnimde senin gibiydi 25 günlük kızım şimdi 1 lt suya 1 havuç 4/5 kuru incir at kaynat 5-10 dk kadar süz suyunu iç gün içinde bunu hafta 2 kez yap birde helva ye her zaman her vakit ben bide humana stiill tea çayı ve rezene ben bunlarla arttırdım
R_abia Zeynpaysimannesi Bol su, meyvesuyu, bulgur, patates,kayısı,hurma,helva. Bunlar bende çok işe yaradı deneyebilirsin sende. Ve herkesinde dediği gibi güzel uykuda çok yardımcı oluyor süt artmasında 🤗
cns-ozkpln Zeynpaysimannesi inşallah artar canım streste yapma oda etkiler diyolar sağlıkla büyüt bebişini
Seymanur0707 Zeynpaysimannesi sık sık emzirerek bol su içerek takviye olarak da Humana kullanabilirsiniz🌺
mamyfat93 Zeynpaysimannesi bol su , incir , hurma, tatlı şeyler , boş kaldıkça uyku. Ben uyuyamıyorum pek ama uyuyunca güzel sonuç alıyorum
Aylingizem Bol bol su ve kimse söylememiş TAHİN PEKMEZ fena süt yapıyor🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Gündüzleri saatte bir geceleri 2 saatte bir emzirmek gerek🙏🏻♥️Allah bağışlasın
Hamzaeymen_donmez Zeynpaysimannesi herkeste işe yarar mı bilmem ama şekerli su bende çok süt yapmıştı yanı sıra şekerli şeyler de ye tavuk çorbası hurma ve bol bol su iç