Edaahs Kubraoyku ilk yıkayacaksan hiç kullanma canım kokulu oluyo belki rahatsız edebilir granül sabun kullandım ben 2 3 aylıktan sonra kullanmayı düşünüyorum zaten yumuşacık kıyafetleri
Kubraoyku Edaahs evet kullanmadım. Unibaybnin sıvı deterjanını kullandım şuan kuruyorlar:) bende belki birkaç ay sonra kullanırım :)
Dorukunannesi95 Ben uni baby nin deterjan ve yumusaticisini almistim ilk kez yikayinca bana da bi agir parfumlu geldiği icin yarim kapak bile koymadim o kadar az koymama ragmen yine de kaldi kokusu bir daha koymam sanirim
Kubraoyku Dorukunannesi95 deterjanı mı kullanmaya devam ettiniz sadece. Ben deterjanını kullandım o kokusuzdu. Yumuşatıcı dediğiniz gibi fazla kokulu geldi
Dorukunannesi95 Kubraoyku evet sadece deterjana devam ettim Allahbkorusun ciddi alerjik reaksiyon gosterebilir yavrucaklar parfum kokusuna. O riski goze alamadim hem deterjani da oyle kotu kokmuyor gayet temizlik kokusu
Dilara25 Kubraoyku hipoalerjenik sıvı deterjan kullandım hâlâ kullanıyoruz memnunum yumuşatıcı gözüne sirke karbonat karışımı o da her zaman değil