Edamutlu Ben terziye diktiriyorum hemde daha uygun oluyo bi ferace baktım 140 tlydi terzim 85 e dikti şimdide düğün için elbise diktircem internette bi model buldum 225 terzim 80le 100 arası dikerim dedi kumasida terziye ait
Edamutlu Basak24 ınstgramda hamiletessettur die bi sayfa var oraya bakabilirsiniz oradan beğendim resmi gösterdim dikicek bakalım
Edamutlu Resim atma özelliği olsa atardım sık güzel bisey doğumdan sonrada kullanırım die düşünüyorum
Eflininannesi Ben yeni aldım abimin düğünü için alvina ve sedanur tesettür var internette sefa merve moda hira ve moda nisa da güzel hamile giyime uygun abiyeler var
__Yusufberaninannesi__ 38 40 bedrn olanlar daha büyük beden elbise alıp kol tadilatı yaotrp giyebilir. Daha sonra da daraltma yaptırır mesela. Ben mevlid için baya model biriktirdim.. annem bayan terzisi . O dikecek . 6 aya girmek uzereyim bi kac tane de elbise diktiricem iyice daraldi kiyafetlerim çünkü 😊😊 En güzeli diktirmek olabilir kizlar. Robaya kollara dantel diğeri de şifon dan kiloş bir volen verin gitsin al sana abiye 😊😊