fundaguner Ben sling alacaktım fiyatları görünce dudağım uçukladı ters takla atacaktim😲 gittim bugün kumaş pazarından 4m x 1m likrali kumaş aldım onu kullanacağım👆
Glydn fundaguner kumaşın adı ne? Kumaşçıya gidemem ağırlaştım ama internetten de alınabilir. Ölçüsü tam mı Yetiyor mu 4 metre
fundaguner Glydn valla canım benim dükkana girdim ben baby sling yapacağım likrali esnek kumaş istiyorum dedim onlarinkiyle aynı kumaşı verdi. 4x1m aldım ki nolur nolmaz kısa gelmesin rahatça bağlayım diye
ebusss07 Glydn tutuumlu anne.com a girip bak slinglere canm bazen kullanamayanlar hiç kullanmadan satıyor neko sling normalde 109 tl tunikoda tutumlu annede 60 70 e görüyordum ben etiketli ürün. Ben aparat almadım hem dediğin gibi biraz çocuk çok düz duruyor aparatta esnek olmuyor hem de benim kangurum satıştan kalktı ona uygub bulur muyum bilmiyorum
Glydn ebusss07 tutumlu anneyle çok sorunlar yaşadım ilgilenilmiyor da sildim uygulamayı. Alırsam normal sıfır alırım ya da kumaş alıp kendim bağlamayı da deneyebilirim aslında aynı şey
Yagmuricenkiz Glydn evet var. Çok kolay dümdüz bez zaten uzun ve nefes alabilen olmalı. Ben wrap baby sling yapacağım. Önemli olan bağlamak
Glydn Yagmuricenkiz az önce izledim de bağlama stilleri zor gelmedi bana. Fiyatları 100 tl filan. Kumaşla aynıya mı gelir acaba şimdi kumaşlar da pahalı
Glydn ebusss07 yorumları okudum herkes çok memnun😊 kış mevsimi olduğu için üşütür korkusuyla çok dışarı çıkamam belki ama evde kullanıcam ben bu slingi. siz kullandınız mı peki bu üründen
ebusss07 Glydn slingi kullanmadım canım daha ocak sonunda doğumum inşallah ben babywearimg grubunu geç fark ettim ordan araştırdım 2.ye nasip demiştim 🤗 ben arkadaşımınkini aldım neko wrap sling o da uzun dönem kullandı kumaşı falan çok güzel kolay olur diye düşünüyorum 🤗
ebusss07 Glydn aslında anne kucağında daha sıcak olur senin sıcaklığını alır bi de slingle Saracaksın üşümez yani ben kanguru kullanırken oğlumu kanguruya koyduktan sonra üstünden montumu giyiyordum elimle de sırtından battaniyesini tutuyordum 🤗
ebusss07 Glydn kuzum her yerin olanağına göre değişir fiyatlar bi gidip kumaşcıya sor istersen fiyat ortalama aynıysa hazır yapılmışınj sipariş verirsin
CinarBaykal Glydn sling. Ayşe Öner in kitabında okumuştum o kadar harika anlatmış ki o kadar gerekli bir şeymiş ki meğer. doğumdan sonta yapışık yaşıyacaşız sanırım :)))
Glydn CinarBaykal bence ben bundan şikayetçi olmam. Kanguru gibi kesemde taşımaya hepten gönüllüyüm♥️
ebusss07 Facebookta babywearing grubunda da yardımcı oluyorlar sanırım tunikoyla ilgilenen kişiler orda admin diye biliyorum 🤗
nilaylaylaylay Chicco easy fit aldık 250 liraya. Kullanımı yapısı biz çok bayıldık ve bebeğin de rahat edeceği çok belli.
Glydn Beyzaalya ben evde de kullanmak istiyorum bebeği rahatlatmak açısından zaten kış mecbur kalmadıkça dışarı çıkarmam