Busbus00 Hamileliğimden beri akıntım oluyor beyaz kremsi sekilde az az ama her gün yasıyorum ve idrarımda enfeksiyon cıktı ilac verdiler kullandım.ama geçtiğini düşünmüyorum.hala arada yanma oluyor.. bi öneriniz varmı kızlar bu akıntı olayınıda doktora söylemelimiyim.. 🙄🙄
Seyda- Busbus00 bende de iki gün önce enfeksiyon çıktı ilaç serum kullandım hala yanma devam ediyor ne kullanılırsa kullansın fayda etmiyor bol su içeceksiniz başla yolu yok olağan bi durum bazen gebelik sonlanana kdar devam edebiliyormuş
Roserose Busbus00 Enfeksiyonu yok etmenintek sebebi ilaç içmek değil. Bol bol su İçin. Günde 2,5 litre mutlaka tüketin
Tutku92 Busbus00 hamilelikte akıntının olması çok normaldir ve olması gereken bir durum, ama enfeksiyon kapma riski de fazla oluyor hamilelik sürecinde. Sadece daha dikkatli olmak, hijyeniye dikkat etmek gerekir yine de. Geçmiş olsun
pumpkin Busbus00 Canım ben de 7+3 hamileyim bebekten önce de enfeksiyon vardı yeşil kokuluydu tedavi oldum koku geçti rengi sarıya döndü. Şimdi yine başladı bu sefer koku yok rengi de sarı-yeşil. Sirkeli suyla yıkamaya başladım ve 3 lt su içiyorum. İnşallah geçer 😕
Busbus00 Fazlasını yapıyorum ama hala gecmiyo bu böyle devam ederse zarar verirmi bebegimize 😔😔endişeleniyorum
Busbus00 Bende hamilelikte basladı yogun olarak normalde ara ara olurdu oda beyaz renginde insallah gecer canım