Luisluis Normalde her yıl çocukluğumdan beri grip aşısı oluyorum ve daha sonra hastalanmıyorum aşıyı olmadığım zaman çok ağır ve ateşli geçiyor hastalığım. Yani açıkçası grip aşısı bana çok iyi geliyor. Ama gebelikte grip aşısı yapılabilir mi bilgisi olan var mı bu konuda?
Simgesimge Luisluis yapılabilir bende düşünüyorum doktoruma sordum yapılabileceğini bi sakıncası olmadığını söyledi
rukiye-02 Luisluis gebelikte özellikle tavsiye ediyorlar hatta hamilelere ücretsiz bu aşı eğer aile hekiminize yazdırısanız ücret alınmıyor benden grip aşısının gelmesini bekliyorum gelsin yaptırıcam
ddllkk Bana önermisdi doktorum. gebeligim kışın geçecek diye. Ama ben genelde yapmadigim vs. icin. Yaptirmistim. Yani gebelikte yapilan bi aşı grip aşısı.
rukiye-02 Luisluis evet benim de çok ağır geçiyor üç gün boyunca ateşim filan çıkıyor dudağım hep uçuk oluyor
Nft Doktorlar genelde kış aylarında öneriyor ben geçen hafta kontrole gittiğimde yaptı doktorum şimdi 25. Haftamdayım yani korkulacak bişey yok kızlar 😊