Ceyduygu Kızlar ben isten ayrıldıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama bu arada issizlik maası alıyodum hala alıyorum. Ben calısan anne parası mı alacagım yoksa diğer anneler gibi 300 tl mi alacagim bi bilgisi olan var mı?
Pero Ceyduygu işten siz mi ayrılmştınız işsizlk masşını işten çıkartılınca alınıyor diye bliyorum da ben alamadm çünkü evllk nednyle cktm
Sonaybaycin Ceyduygu canim dogum paramı yeni almis biri olarak malesef yararlanamıyorsun hamilelik boyunca en az 32. Haftana kadar calisman gerekiyor
Selhan Ceyduygu son 1sene icinde 90gun sgk priminiz varsa hamilelik parasi almaya hak kazaniyosunuz diye okumuştum sgk şartlarında bence bi 170i arayıp bilgi alın..
Ceyduygu Pero Ben uzun zamandır calisiyodum is yerinde normalde ben ayrildim ama beni kendileri cikarmis gibi gösterdiler issizlik maasi alabileyim diye
DilekAlkanat Ben 7-8 hamileyken isten cikarildim suan issizlik maasi aliyorum acaba ben dogum parasini nasil alicam nerden ogrenebilirim acaba bunu
Sonaybaycin DilekAlkanat hamilelikte dokunulmazliginiz var sizi isten cıkaramazlar eger cıkardılarsa ve sizde sikayetci olursaniz hem tazminat almaya hak kazanırsınız hemde isyeriniz ceza yer ve issizlik maasida almaya hak kazanırsınjz
Dejavu Kızlar doğum parasi ve süt parası için ne zaman ve nereye başvuru yapıyoruz. Doğumdan Sonra mi
Sonaybaycin Esma93 5.000 tl aldim hepsini toplu sekilde aldim ben dogum iznim biter bitmez. Ama birsürü prosedür gerekiyo onlari yapmanız lazim ondan sonra izin bitince ptt den gidip alıyosunuz