Gulya Kizlar oyle bisey ola bilirmiki adet ola ola hamile kalmak? Ya men 26 wubat doktora gitdim kendi hesapimda 27 hafta +4 gun idi.. dokdor ulturasondan bakdinda bebek 30 31 haftalik dedi nasil oluyo boyle wey?
Sonay Gulya Bebeğin Gelişimi 31 haftayla uyumlu demek oluyo ama normalde adet Gününe gore takip alınır benimde mesele 29 haftalıkken gittim 31 hafta ile uyumlu Gelişimi iyi dedi 1.670gr 😊 aslında bu iyi bişey Gelişimi iyi oldugu için
Gulya Zee88 yok canim hamile oldugumu biliyorumda 30 hafta oldugumu bilmiyordum 27 haftamda bebek 1600 gram idi ondan dediki 30 haftaya uygun bebiwin
Yoncaeroglu Gulya gelişimi ilerde demek oluyor bebeginiz haftasına göre büyük yani bu durum gayet iyi 😊😊
Benhepbeklerim Gulya bana da dendi Başka doktora gidin oda haftasına uygun 1 hafta önde birşey olmaZ dedi
zlemAtAcar Gulya Can'ım bebeğin 27+4 haftalık. Doktorun dediği gelişimine göre yani ultrasona göre 30 haftayla uyumlu
Gulya Tugba yok canim mesela ben eylul ayindan hamile kaldigimi zann ediyorken doktor agustosdan kalmissin dedi yani anlata bildimmi
Yoncaeroglu Gulya yahu erken döllenme olmuş belki adetinizden sonra yani şuan bilemiyorum ama sorun edilicek bişey yok panik yapmayın 😂😂 keşke herkesin bebeği gelişimi ileride olsa ya tek zorluğu büyük olduğunda doğumunuz zor olur ondada Allah yardım eder sıkıntı etmeyin
Zee88 Gulya yumurtlama geç oluyor önce bebek ultrasonda ufak görünüyor sonra 20-30 haftaları arasında kilosunu toparlıyor..normal birşey sıkıntı olmaz
zlemAtAcar Gulya bence doktorunuz normal değil 😍 Ya da siz yanlış anlamışsınız. 27. Haftada doktorun anlatmak istediği gelişiminin ileri olduğu. Eğer siz üstüne görme yaşamış olsaydınız doktorumuz bunu ilk ultrason muayenizde söylerdi. 27 . Haftada söylemezdi 😂😂😂😂
Domatesimm Sonay peki böyle olunca doğumu ne zamana geliyor 🤔 mesela adet tarihine göre 37. Hafta gelişime göre 40. Hafta olduğundan o zaman mı doğum oluyor 🤔
Suheda Gulya en son adetinin ustune gormus olabilirsin ya da ultrason cihazından kaynaklıdır bu zamana kadar 1ay önden oldugu coktan anlasilmasi gerekirdi
zlemAtAcar Suheda hay sonunda anlayan biri çıktı😂 Bende bunu anlatmaya çalışıyorum . Bence annemi doktoru yanlış anlamış
Yoncaeroglu Gulya canım benim benimde ilk gebeligim herşeyi araştırıp doktoruma sordum gelişimi güzel üzülme korkma tam tersi mutlu ol ama doktor kontrolünde doktoruna detaylı sor için rahat etsin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin♥
Gulya [bilinmeyen] ben azeriyimde . Bana diyiyorlar ki sancin ne zaman tutarsa o zaman gidicez nissanda tutarsa nissan olmazsa maysda 😂😂