Deletedmom0810 Ceydasinanservan çok güzel ilgileniyorlar tüm personel ve doktorum 20-30 dakika muayene eder her gittiğimde
Deletedmom0810 Terspektif aynen ben de diğer yorumlara bakınca karıştı galiba detaylıdan bahsediyorlar
Terspektif Deletedmom0810 galiba bende tam anlayamadım renkli ultrason içinde ayrı para mı veriliyor diyecektim şaşırdım 🤷♀️
Deletedmom0810 Ceydasinanservan İstanbul’da size yakın mutlaka vardır arayıp muayene ücretini falan öğrenebilirsin canım her konuda telefonla Bilgi veriyorlar
BurcuKrn Minee34 vala özel afiyette 350 TL sigortasız sigortalı da 315 TL yani çok büyük bi farkta yok 😑
Sweetblonde88 ebusss07 benim oğlum katarakt lı dogdugu için perinatoloji yapsın dendi o yüzden sordum fiyat çok uygun geldi
ebusss07 Sweetblonde88 2li taramada perinatolojiye muayene oldum detaylı ultrasonda radyolojiye yönlendirdiler dr görünmedim direk radyoloji fiyatı sonucu kendi dr uma götürdüm
gezentianne annemsii Hangi şehirdesinz İstanbul Küçükçekmece ise bi özel doktor var muayenesi 120 TL cihazı coook iyi