07052019 öncelikle geçmiş olsun allah yardımcın olsun. Gece sütle birlikte meyve iyi fikir değil çünkü meyvede de şeker var. Çok aç hissediyorsan iki tame ceviz yiyip süt iç öyle dene. İnşallah herşey iyi gider ama diyetisyen şart bilgin olsun
    Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.benim doğumum yakın hala şekerle baş etmeye çalışıyorum, her hafta diyetisyene gidiyorum. Sütü herkes tavsiye etmiş, bende ilk zamanlar gece açlığımda masum ve kalsiyumdan dolayı tercih etmiştim ama sanılanın aksine şekeri çıkarıyormuş.bşr sonraki kontrolde anlaşıldı tabii Bebeğin karbonhidrat alması gerektiğinden gece uyumadan önce 1 dilim tam buğday veya esmer ekmek yeme tavsiyesi almıştım ve öyle yaptım.
      Mucizem_1 tamamdır ben bi sorayım gittiğimde doktora, yanlış bişey yapmayayım
      ayshen1003 diyetisyene gidicem kesinlikle gün bulamadım. Özele gidicem şimdi, kafama göre olmaz haklısınız
      Cigdemlii gece öğününü kaldırdım çünkü zaten 8i geçiyor akşam yemeği o saatten sonra yemesem de sıkıntı olmaz diye düşündüm erkeb uyuduğum için. Bu hafta kesinlikle diyetisyen ayarlamam lazım, en doğrusunu bana uygununu ondan öğrenirim ancak. Teşekkür ederim, çok sağolun. Size de geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..
      07052019 devlette arıyorsunuz sanırım randevu.Gebe olduğunuzu söyleyince önceliğiniz var hemen yönlendiriyorlar doktora
        Ozican söyledim, burda herkes gebe ve yaşlı dediler. Diyetisyende öncelik vermiyorlarmış malesef 😏😏
          Ozican endokrin bölümünü bi görseniz ya herkesin karnı burnunda ya da yaşlı. Bir de diyetisyen günde 5 kişiye bakıyormuş 🤦🏼‍♀️ her seferinde orayı beklemekten bugün başka bi yer ayarlıcam işte araştırıyorum şu anda. Uğraşılmaz valla devletle 🤦🏼‍♀️
            Ozican çok geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer zaman. Hiç zorlanmıyorum kendi açımdan ama kızımı kötü etkilemesinden çok korkuyorum. Kaç haftalıksınız?
              07052019 30 haftalığım ama ben aşırı kaçamak yapıyorum uyamıyorum diyete ilk başlarda uydum ama midem kazınınca meyve kaçamağı vs yapıyorum 😵
                07052019 yemekden önce bişeyler yiysıundur belki, ondandır. bendede öyşe çünkü yemek araları ya önceleri birşey yersem öyle oluyor bendede. yemezsem ama normal çıkıyor açlık şekerimde
                  Ozican fazla abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz herhalde ya.. Paketli gıdalar ve rafine şeker asıl sıkıntı zaten. Çok ciddi yüksek değilse değerler o kadarını tolare edebilir herhalde bünyemiz. Zaman hızla aksa keşke 😏😏
                  Anm sabah uyandığım gibi ölçüyorum. Bu sabah 88 çıktı. Zamanla dönüyor sanırım normale
                  • Anm bunu yanıtladı.
                    07052019 axşam geç yatnce benmde yediklerim oluyor meyve tatlı falan, sabaha kadar kalıyor öyle🤦🏻‍♀️