EUEUEU _vesileaksoy bebegn beyin ve omur ilik gelişimi için en önemli şey folikasit. İçmeye çalışın lütfen
azizeguneyy Aydemira kullanmayın demedim ki kullanıp kullanmamak kişiye kalmış bir şey aklı fikri yok mu da benim dediğimle iş yapacak 😂
Aydemira azizeguneyy biliyorsun ki burda suyum geldi hastaneye gitmeli miyim, kanamam var doktora gideyimmi diye soru soran bir kesim var o yuzden cokta seyyapmamak lazim 🤣 biz kullanmadik birsey olmuyor diye genelleme yapica soylemek istedim 😊
Semaa12 _vesileaksoy onceden folikasitmi kullaniyorlarmis bi kotu sonuc dogurmaz ama kullansan iyi olur
pelin_87 _vesileaksoy bence kesinlikle içmelisiniz ama içmediğiniz için bir şey olmaz çünkü eminim anneniz size hamileyken içmemiştir, o zamanlar bu tarz ilaçlar yokmuş
F_NUR_K-S _vesileaksoy Evet ben de öyle biliyordum hatta ablam da dedi ama atkadaş başından beri yedi hatta bebeği 1 hafta geç bile oldu 🤷♀️ yani ye ya da yeme diyemiyorum ben de kaldım böyle
Cz34 _vesileaksoy Ben de aynı şekilde bulantıdan ilk 3 ay nasıl içtiğimi bilemedim ama taş çatlasa 5 kez falan unutup içmemişimdir triod ilaçlarınıda hiç aksatmadım bulantılarım çok şiddetliydi bulantı haplarını hiç içemedim içsemde geri çıkıyordu 😔