1meleek Kızlar belki beni hatırlayanınız vardır sürekli bu bebek neden gelmiyo diye postlar açar sizin de postlarınıza yorum yapardım 😂 tam 39 uncu haftanın gece saat 11 inde kasılmalar ve sancılar gelmeye başladı saat 5 e kadar çektim o sırada balkona çıktım kaynanamla alt üstlü oturuyoz oda son günlerim diye hep gözü kulağı üstümüzdeydi, tıkırtıyı farketmiş aşağı indi kızım bişey mi oldu hayırdır diye bende dedim anne çok sancım var duramıyorum ama sabahı bekliyim kontrole gideyim. Tamam o zaman dedi çay yaptık sabahın 5 inde içiyoruz 😂 yani sancım var ya anladık aslında ama hadi diyoruz sabaha kadar çeker gideriz o zamana kadar da çay içeriz 😂 neyse ben eşimi uyandırdık dedim kalk giyin sonra kaynanama dedim anne ben bi kahve yapayım kahve içelim hast. Gidelim tamam dedi 😂 eşim kalktı ben kahve yaptım içtik çıktık yola son derece sakinim 😂 saat sabah 6.30 da hastanedeydik ebeler kontrol etti açıklık var yatış dedi ve dr. Beklemeye başladık bi yandan nst falan. Benim en korktuğum şey alttan muayeneydi ve gelen giden bana alttan bakmak istiyordu, korktuğum için hep kendimi geri çektim yarım yamalak kontrol ettiler. Dr 2 kez etti ondada geri çekildim ve böyle olmayacağını yapamayacağını söyledi bu arada sancılarımı çok rahat karşıladım hep yürüdüm sancı geldikçe nefes egzersizleri yaptım suni de aldım tabiki. Neyse Doğuma girdim dr hadi artık açıklığına bakmam lazım dedi tamam dedim ama istemsiz yine kendimi geri çektim dr çok sinirlendi beni masada bırakıp gitti yarım saat sonra yine geldi bırakıyorsan muayene edicem yoksa git özelde sezeryanla doğur dedi. Bırakmıyorum özele gidiyorum dedim. Olmaz öyle şey Doğum başladı artık dedi suyumu falan patlattı squat yap birazdan gelcem dedi çünkü bebek kanala girmemişti. Sonrası benim için iyi hatıralar değil anlatıp sizi de korkutmak istemem ama bi şekilde bebeğim doğdu mutluyum bi tek dikişlerim çok acıyo onun dışında bi sorunumuz yok inşallah hayırlısıyla en iyi şekilde sizede nasip olur bebeğinizi kucağınıza almak, hoşçakalın 😌