Zeynep_grt kuzum hiç kafan karışmasın ben sana şöyle anlatayım ben bir üniversite hastanesinin gözetimi altındaydım. 2 kaybım var araştırması falan yapıldı VS. Gittiğim üniversite hastanesi yaşadığım şehire uzak olduğu için araştırmalarımda bittiği için üni. Hastanesindeki doktorum yaşadığım şehirde bir özel hastane doktoruna yönlendirdi beni oksapar ile corasprin arasında çok fazla bir fark yok genelde ikisinden birini tercih ediyorlar Mesela bana ilk zamanlar oksapar 4000 corasprin ve progestan hap verdiler kullanmam için daha sonra sadece corasprin ile progestan iğne kullandım. Detaylarını sorduğumda oksapar ile corasprinin arasında çok fark olmadığını ama tabi oksaparın daha etkili olduğunu söylemişti doktorum yani korkulacak bişey yok doktoruna güvenebilirsin ben hala 2 doktor gözetimindeyim ikiside aynı şeyi söyledi. Ayrıca aslında bana daha geç bıraktırıcaklardı ama benim erken doğum riskim olduğu için 30. Haftada bıraktırdılar. Yani için rahat olsun ama yinede başka bir doktora gidip kafamı rahatlatmak isterim dersen sen bilirsin canım aklında soru işareti kalmasın yeter 🌼