MucizeAnnesi3545 Umutsuz 36yı dolduruyoruz, bizimde cok hareketliydi akşam 5e kadar bi sancı girdi bi saat gecmedi dedim herhalde doğurcam bugün , dısardaydım o ara geldim eve dinlenince gecti. Ayyy bi rahatladım ki sormayın. Vaktinde gelsin inşallah evlatlarımız 🤗
Mervetepe Umutsuz 2 saatte bir hareket etmeliymiş canım doktorum öyle söyledi tabiki önceki haftalar kadar hareket etmez ama kıpırdanma dönme hissetmek gerek kendini dinle elinle uyar karnına dokun önemliymiş çünkü hareket etmesi bende yeni öğrendim geceleri kaç kez uyanıp hissetmeye calısyrm 35teym bende
CerenAkbulut Umutsuz bizimki sağ tarafta sadece, sağ tarafım morarmış gibi ağrıyor ama maşallah baya hareketli. Haftaiçi randevumda doktorum hareketlerini izle, değişiklik olursa haber ver demişti. Bir doktorunuza danışın isterseniz?
Zeynepbilen Umutsuz eskisine göre azaldı fakat illa ki hissediyorum gün içinde. Normal artık azalması yerleri daralıyormuş yinede takip etmekte fayda var 34+1 iz bu arada
Umutsuz Mervetepe sürekli karnıma dokunuyorum ama yok annemde o kadar üstüne düşme ben bikere ultrasona girdim diyo😁
Aysenur24_ Benimde geçen hiç hareket etmedi karnıma biraz sağdan soldan basınç yapınca bi tekme içerden yedim 😬
Alisannesi Benim de orta. Bazen korkutuyo. Doktor da hep boyle olduysa bu onun duzeni felan dedi. Sakin bi bebek benimkisi.korkutuyo surekli 😊
Cigdem07 Umutsuz Uyuyordur . :) dün doktorumla görüştüm bi hastasından söz etti hareket olmamış bebekte hastaneye gelmiş kadın meğersem bebek uyuyormuş :) seninde öyledir canım
Cigdem07 Umutsuz 😊 şimdiden böyle yatamıyosak dogdukları zamanı düşünemiyorum 😄🙈 uykusuz geceler bizleri bekliyor
Berna3434 Umutsuz bnm ki de iki gün çok hareketli ise 3gun daha sakin artk o kadar alıştım ki bu duruma sağlıkla gelsnler inşallah 20 haftalarda çok takıyordm bu duruma resmen psikolojim bozlmştu kaç kere ağlaya ağlaya doktora gittim o kadar 🙈🙈annelik çok zormuş gerçekten
Sakadilek Berna3434 bende çok doktora gittim bu yüzden doktor en sonunda demişti ehli keyf bir çocuk takma bu kadar kafana diye ama ben hiç değişmedim🙈
Berna3434 Sakadilek aynı bn bnde değişmedm ama artk daha az düşünmeye çalışıyorum resmn biraz hareket etsn diye 3 4 tane çikolata yediğimi bilirim maalesef ondan sağlıkla biran önce gelsnler diye dua ediyorum