Burcumunannesi An itibariyle 36haftayim.kalcam hafiften ağrımaya başladı. Kasigima çok nadir baskı gelmeye başladı. Başkada bişeyim yok şimdilik.
ftscebeci71 Burcumunannesi 37 haftalık olduk az önce Mide de yanma sırt ağrısı kasıkta agrı bebeğin hareketlerinin sert olması ayaga kalkarken sancı uykusuzluk da cabası😔🤦🏻♀️
gamzeygt Burcumunannesi 36+1 deyim.Ben de yok yok maşallah haftalardır geçmeyen mide yanması ve ekşimesi,sırt ağrıları ve yaklaşık 1,5 aydır asla geceleri uyuyamamam🙈😁Ve bu aralar koltuğa yattığımda zor kalkıyorum yerimden 😁😁
Burcumunannesi Burcumunannesi Essdmr yirmilik diş bende de var çok sukur ağrı yapmıyor doğumdan sonra icabına bakicam.
Ceylan01 36.haftadayiz biz de izne ayrildim bugün dogum iznine bende gece yatarken zorlaniyorum. Nefes darlığı yasiyorum ara ata @
Burcumunannesi gamzeygt mide yanmasindan çok çektim bacım bende asit kusuyordum bu iki gündür iyiyim. İnşallah surda 4 hafta var topu topu baslamaz. Sırt ağrısı nı hafifledi takmıyorum çok sukur.
bsratoprak 36 hafta bitmek üzere, sırtta ağrı karında hareketlerin aşırı sertleşmesi var. Özellikle 2 gündür bebek sanki karnımdan çıkacak gibi hissediyorum sanırım büyüdüğü için. Çatı ağrısı zaten haftalardır var🤢
Burcumunannesi bsratoprak sırt ağrısı çok oturunca bende yaşıyorum. Kaşık agrım yok. Bugün yürümekte zorlandım sadece kasigima doğru baskı oldu. Allahın izniyle 36 olduk.haftaya çatı muayenesi
Biryabanci1 Essdmr Canım 20 lik dişi alıyolar doktora gittin mi ? Ben aldırdım ağrıya dayanamadım 🤦🏼♀️
Selufkaa 36+2 olduk ama ne bir sancım ne de bir rahatsızlığım var rahat da uyuyorum bebek de zorlamıyor beni sanki hamile değilim anlamadım. Bir tek ben mi böyle rahat geçiriyorum acaba hamileliği?
Kumru_ Selufkaa Sancı ben de istiyorum 😅Ama uykusuzluk falan çok zor yaa valla artık sinir krizi geçiyorum bi ağlıyorum bi gülüyorum kafayı yedim 😄
Burcumunannesi Selufkaa 😂😂😂oda iyi kız bende Bi yerim agrisa ahaa geliyorrrr diye içimden feryat ediyorum.
as_af 36+2 belden kalcaya vuran ağrı. Kuyru sokumu ve sırt ağrısı. Hareket sertlikleri var. Dün gündüz 3 saat uyudum gece 2de bi koydum kafayi 1de kalktim sanirim agirlastim ve yansimalari boyle oluyor. Mide yanmam baya gecti cok sukur. Bazen vajinaya dogru şimşek cakmasi oluyor falan. Bebitomunda kilosu biraz geri
Selufkaa Burcumunannesi sanki böyle agrı sancı olmayınca bebek 41 leri zorlayacak gibi geliyor bana belki yanlış düşünce ama öyle 😁 erkek bebek olunca zaten 40 a tamam dedim bir de böyle rahat olunca çıkacağı yok gibi geliyor :)
gamzeygt Burcumunannesi ne yapsam mide yanmasını ekşimesini geçiremiyorum çok berbat bişey gerçekten cnm😒🙈
Kumru_ Selufkaa Yok benim ayaklarım yaniyo bide huzursuz bacak sendromu var bende sinirden uyuşuyor bacağım o yüzden uyku tutmuyo😬