duyguozz26 Kızlar 34+0 dayım karnım 3 gündür taş gibi oluyor akşamları özellikle, duşa girince rahatlıyor yumuşuyorum, bacaklarımın iç kısımları ağrıyor titriyor arada, iştahım kapalı 1 haftadır, damla damla çişe çıkıyorum zaten uyuyamıyorum hareketleri aşırı sert ve ağlıyorum o derece. Salı kontrol var ilk nst ye giricem ama dayanamıyorum. Kanamam filan yok akıntım var 2 haftadır arttı. Ve kilo olarak 8 kg aldım sadece karnım var yani ödemim bile yok. Ne bu hazırlık biliyorum ama gecelerimi mahvediyo resmen akşam 6 olsun istemiyorum
sinemsepci duyguozz26 bizde bugün 34+0 olduk hemen hemen aynı şikayetler bendede var bir kaç gündür garip hissediyorum
ftscebeci71 duyguozz26 Bugün 37 haftalık olduk aynı şikayetler bende de var uykusuzlukda cabası.. Allahım yardımcımız olsun🙏🏻
Hzlhakko duyguozz26 anlattığın şeyler benim yaşadıklarıma benzer gibi kasılma akıntı sertleşme bebeğin toplanması ve sonuç enfeksiyon umarım değildir ama ben koşa koşa doktora gittim idrar sonucunu görünce erken fark ettik
Hzlhakko duyguozz26 salıyı beklemesen keşke ne olur ne olmaz bayağı sıkıntın var perişan halde kendimi doktorda buldum yatış verecek kadar ciddi sorunlara yol açtığını söyledi şükür ki açılma olmadan atlattık
Burcu89 Bnde 33+6 yım aynı sorunları yaşıyorum artık gelsin istiyorum çok yoruldum gece uykusu haram olmuş
duyguozz26 Hzlhakko sanırım enfeksiyon var zaten idrar yolunda, idrarım 2 haftadır sapsarııı öyle böyle değil. O benimde aklıma geldi ama pazartesi sağlık ocağında yaptırcam kan idrar, salıda kontrol var. Öyle olunca noluyor sonuç peki
duyguozz26 Hzlhakko yaaa, banada normal gelmiyor çünkü var bi anormallik ama buraya danışayım dedim, olmadı gece kötü olursa yine gidelim, duştan sonra hafif rahatladım ama çok çok hafif ..
Hzlhakko duyguozz26 damardan serum ve antibiyotik veriliyor eğer açılman varsa yatış ciğer geliştirici iğne alttan kontrol edebilir açılma var mı diye ultrasonda görüyorsa etmeyebilir. Açılma yoksa ciğer geliştirici vermeyecektir bol dinlenme antibiyotik ve çok su içmen lazım 3 litre bana yatış verdi ev 3 dk diye ben yatmadım gidip serum aldım 3 gün kontrol oldum açılma olmadan şimdilik atlattım gibi 10 gündür yatıyorum evde
Hzlhakko duyguozz26 bol bol su iç ama kasılma iyi değil pek hiç sevmem böyle endişelendirmeyi ama bir kaç arkadaşa söyledim gitti iyi ki gitmişiz dediler hele ki idrarında koku varsa ki sana normal gelmiş fark etmemiş olabilirsin açılma vs yapmasın zaten açılma yoksa serum ve enfeksiyon tedavisine başlanacaktır
Gizemmali71 Canım hareketlerine dikkat et bebek kanala girerse hissetmezsen benim gibi sıkıntı çekersin bebeğim 1 haftadır kuvezde git hastaneye bekleme baksınlar iyice
duyguozz26 Gizemmali71 yaaa inşallah sizde sağlıcakla çıkarsınız evinize.. çok aşağıda hareket ediyor zaten bi kaç gündür heralde yerleşmeye çalışıyor diyodum bende buralardan okuduklarımla anladığım kadarıyla.
duyguozz26 Hzlhakko muhtemelen öyle bişeydir en kötüsü umarım. Gidelim yine sertleşmeye başladı çünkü 🙁
Seda95 duyguozz26 valla bende tam 34+0 üm ama dün hastaneye gittim artık geliyor sandım kasıklarımda durup durup sancı vuruyor ve vajinam Acıyor adet sancısına benzemeye başladı korktum ama birşey çıkmadı ve artık vücudum tartmıyor sol kalçama buruyor yürüyemez oldum topallıyorum ağlıyorum kalçamdan ve aşırı duygusalım bacaklarımın agrısı çok zor
duyguozz26 Seda95 evet ya bendede gündüzleri sadece kasılma var sert hareketler var geceleri başlıyo işte