Ayseefeyurt Kızlar 36 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim hamile kalmadan önce adet olunca makatta çok şiddetli agrım oluyordu 4 5 gün oturamıyordum hamile kaldım geçti sanıyordum şimdi 36 haftalıgız adet olcakmışım sancılarımm var aynı agrı olmaya başladı makatımda ssvd istiyorum bu agrı yüzünden çok korkuyorum yaşayan varmı böyle bir agrıyı
Hubannaz Ayseefeyurt aynn bndede var ani bi sislik olustu ne oturabiliyorm nede yuruyebiliyorm mahf etti bni kac gndur sislik kuculdu ama hala agri ypiyr
Ayseefeyurt Bilgeeferhat yok hemoroid agrısı degil içten Bi agrı hamile olmadan öncede vardı adet olunca baslıyo agrısı çok kötü Bi agrı şimdide son ay dayım adet olucakmışım gibi sancım oluyor aynı agrı makatımda oluyor yine
ebusss07 Bebeğin büyüyor rahmin genişliyor normal canım 🙂 bu haftadan sonra hafiften açılmaların da başlar o yüzden olur strese sokma kendini
Bilgeeferhat Ayseefeyurt eğer geçmezse bir doktora git derim çünkü Doğum sancısı ben pek yaşamadım hep makatımda bir baskı ağrı hissediyordum suni sancı verdiklerinde belimde ve makatımda hep ıkınma isteği vardı