Kmndas hiiiiçç öyle şeyler düşünme kuzum ben burda okuya okuya başıma getirdim cunki daha öğrendim doktora gittim kadına diyorum kese bakıyor ilk görmedi sonra şu içirdi idrara sıkışık olmak lazım dedi içtim sonra gözüktü ben salak gbi diyorum kese var mi var diyor bi dha zaman gidiorum bebek görmek için bakıyor bakıyor ben kalkıp ay boş gebelik mi dış gebelik mi demeye başladım kadın güldü sen bunları nerden çıkarıyorsun bak bebek burda annesi dedi ama ben rahat edemedim salak kafam stres niye yapıosam sonraki kalp atışına gtcem acaba kalbi durdumu diye paranoya oldum iyi şeyler diyorlar ben kötü söylüyorum kiziyolardi sonra dedim tamam kalpte atıyor bekle daha gtme büyüsün ama benim kafa buraya odaklanmış okuyorumya içime korku saldı bi kere dilimde bisey olck var ve olduda kalbi durmuş yeniyıl sabahı öğrendik kürtaj oldum değişmedi bekledik yani demem o ki hiiiicccc kötü şeyler düşünme benim bi arkadaşım kızıodu oda hamile idi benle smdi doğurdu sağlıklı bebiş sıfır stres ti kiz da düşük mu yapcam olsun diyordu yine olur kafa piril pirildi kizda simdi bebegi o kdr uslu ki bense paranoyalarla mahvettim kendimi güzel düşün güzel olsun kötüyü çağırma inan herşey güzel olacak annesi 🤲😘