kusananne NSt de sancım çıktı iki gün önce, tansiyonum şuan 11.6 ve yediğim herşeyi çıkardım. Hastane yarım saat uzakta. Beni götürebilecek kimseyi biraz zor bulabilirim olağan bi durum mu bu dönemlerde kusma? Bana yardımcı olabilecek var mı 😔😔
Kubra9595 kusananne dogum yaklasti zaman oluyormus burda okuduma göre ama doktora gitmende fayda var tabi kuzum
ilkinn kusananne tansiyonun normal. Bazen bulantı olabiliyor özellikle doğum zamanı yaklaştıkça. Ağrın vss yoksa gitmeni gerektiren bişey yok bence
Derya0707 kusananne düzenli 10 dk sancı kan gelmesi su gelmesi bebek hareketinde azalma dışında doktora gelmen gerekmez demişti Dr um
kusananne Ağrım oluyor ama o kadar rahatsız eden bi durumum yok, en son 14. Haftada kusmuştum yeniden hatırladım o zor günleri :( doğumum yaklaşmasın kilo alması gerek yavrumun çok küçük 2250 şuan 😔😔
kusananne Derya0707 Şükür ağrılarım düzensiz henüz, ama hissediyorum bugün yarın gelecek gelmekte olan allahın izniyle. Allah herkesi yavrusuna kavuştursun sağ salim 🙏🏻
Derya0707 kusananne amin canım benim de gece de 3 defa falan sancıyla uyanıyorum ama düzensiz olunca doktorum öyle dedi