m_ersoyy Ben de 5 litre alıyorum. Kapıma sütçü geliyor. Çok da güzel oluyor, hiç kokmuyor. 4 litre yoğurt, kalan 1 litreye sütlü tatlı yapıyorum. Ama içmek için laktozsuz hazır süt alıyorum. 🥛
Hem25 Sibl8 valla ben 36.haftadayım memnunum zaten fiyatlar 3 asagı 5 yukarı aynı almısken pınar al bencede
Sedos2020 Sibl8 benim aldığım yağlı Canım ben günlük süt varmı dedim gösterdi.ustunde günlük süt yazıyor zaten.❤️
Hem25 Ben sana direk dr. banu ciftcinin kitabından göstereyim kafanda soru isareti kalmasın Sibl8 https://eksiup.com/p/dc239820qsk7
Zehramom Sibl8 annemler merkezde ben evlendim bitlise geldim şimdi 🙂 köy sütü sordun satan yer söylemek için sormuştum .
Sibl8 Zehramom ya öyle mi turhaldayim bende yeni taşındım:) sölersen iyi olur bide doktor felan onerirsen🤣
Duuyguum Sibl8 çiğden alıp kendim kaynatıyorum birazını içip birazını yoğurt yapıyorum kaymağını da biriktirip terayağı yapıyorum
Aby34 İlçede görev yapıyorum burada bir komşunun taze sağılmış inek sütünden alıyoruz . Yoğurdumuzu onunla mayalıyoruz çok güzel oluyor. Köyde olmamın faydaları tavuk yumurtasını da doğal alıyoruz :)