NesliCan1 27 haftalık gebeyim. Alttan muayeneye yani çatıya ne zaman bakılıyor ? 2.hamilelikde de bakılıyor mu?? 🥺
Misskokulumm NesliCan1 bakılıyor tabi 37 den sonra yapar büyük ihtimal ben 38 oldum doktorum pazartesi yapacak
Ozlembjk NesliCan1 normal dogumsa bakiliyor hep vede sanci olmadigi surece bakmazlar son haftalarda bakarlar
Hem25 NesliCan1 bakılma amacı normal doguma uygun olup olmaması 38den önce genelde bakılmaz cünkü alttan muayene bebisin gelisini tetikliyor uyarı gibi düsün o yuzden Dogum haftasının baslayacagı haftada bakarlar
NesliCan1 @Mavilianne Banu_ayaz Misskokulumm Hem25 Ozlembjk içime su serptiniz sağolun 🙏🏻 Peki kızınız mı olacak oğlunuz mu 🐣 bizim kızımız olacak ve her gören karnımın bayağı aşağıda olduğunu söylüyor. Bu durumu yaşayan var mı? 🙄
Banu_ayaz 36+2 de bakti bana doktorum 37+5 olduk hic bir aey tetiklenmedi bende galiba agrisiz sancisiz yola devam ediyoruz 😂
Misskokulumm NesliCan1 benim oğlum olacak Allahın izniyle karnım hep aşağıdaydı korkulacak bir şey yok kuzum kişinin fiziksel yapısıyla alakalı bir durum
Ozlembjk NesliCan1 benim oglum olacak canim ama bu yok senin karnin kiza benziyor yok senin kesin oglun olacak karnin sivri bana sacma geliyor her insan bir degilki milyon cesit insan vucut tipi var nasil hepsi ayni olsun
NesliCan1 Misskokulumm inşallh Allah hepimizi bit sancıda kurtarıp sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻