Tugbaklc fundaguner aynı sorunu bende yaşadım sonrasında hemen kan takviyesi yapıyolar ve doğumdan sonra 6 ay daha kullanıyosn sanırım . Ben içiyorum şu an gebeyim hala daha ama yukselmiyor anlamış değilim 🙄 beslenemiuorum ama
Nesli07 BeybininAnasi benim 10 u yukarı hiç geçmedi hep düşük kan ilacı kullanmadan çok halsiz düşüyorum keçi boynuzu pekmezi içiyorum aynı zamanda kaçıncı haftandasın
BeybininAnasi Nesli07 şu an 17nin içindeyim canım. Herhangi bir kansızlık belirtisi yaşamadım ama en son tahlillerim 8.haftada falan yapılmıştı
Nesli07 BeybininAnasi ben sona yaklaştım artık canım 35.haftamdayım rabbim hepimize yardım etsin inşallah 🙏
BeybininAnasi Nesli07 inşallah canım çok sağol. Zamanında sağlıkla gelsin bebişin 🙏🏻 İkiniz de sağlıkla çıkın hastaneden 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
fundaguner Busraoksz hayır acile gittiğimde kadın doğum doktoru kanın çok düşük ilaç yazdım en azından doguma kadar kullan dedi
Busraoksz fundaguner anladım, zamanınız az kalmıs en dogrusu kendı doktorunuzla gorusmek. Sorununuz olmadan hayırlı dogumunuz olur ınsallah 🙏🏻