Seyma0 Kusura bakmayın yazmak durumunda kaldım hamile olmadan önce sürekli yerdim ama şimdi yemiyorum 9+2 deyim. Ama çok canım istiyor siz yiyor musunuz? 🍴😊
TugbaLafci Seyma0 vallaha hamileliğim boyunca vazgeçmediğim tek yiyecek 🤦🏻♀️ doktor kontrolünden çıkıp eşimle çiğköfte yemeye bile gittik ama etsiz yiyorum 🤗🤗
Nur Seyma0 canım ye ama ölçülü ye ve etsiz ye Allah korusun kıl kurdu yapabilir gebelikte böyle seylere çok dikkat etmek lazım.
Seyma0 elifincennetkusu Edirefp. Etli hiç yemedim canım normalde de etsiz yiyordum o zaman ben 2 aydır boşuna yememişim😃
Ceylan63 Neden yenmiyor anlamadım ben her zaman yiyorum etsiz ama kendim yapıyorum vallah bir tabak yiyorum
Zagrozunannesi Ceylan63 canım içine çiğ yumurta koyuyolar ve bagırsak kurdu yapıyormuş çok fazla yemeyın🤗🤗
Minimini04 Ceylan63 hamilelerde kurt yaptığı söyleniyor nekdr doğru bilemicem 😊 zaten onu yeme bunu yeme ne yicez bilmiyorum 🤣🤣
Kavas Hazırların içinde çok fazla katkı maddesi olduğu için önerilmiyor ama kendin yaparsan şişene kadar yiyebilirsin ben gibi 😬
Ceylan63 Zagrozunannesi ben urfaliyim cnm kendim yapıyorum ve çiy yumurtayida yeni duydum konduğunu ben koymuyorum cnm
Ceylan63 Minimini04 vallah herşeyi de yiyorum hamilelikte de yemiyeceksek onleceleride kilo almaktan korkup yeniyoruz bari hamilelikte yiyelim
Seyma0 Nur_sen Merve0306 Nur TugbaLafci Ceylan63. Hiç etli yemedim canım tadını bile bilmiyorum ama etsiz çiğ köfte çok seviyorum komageneninkini yiyorum keşke kendim yapabilsem ama bilmiyorum bide her istediğimde yapılabilcek bişey değil ki diğer türlü eve sipariş veriyoruz. Kalbimizi çöpürdetmeyelim arada bir yemekle birşey olmaz inşallah allahın izniyle😊😊