Blackmom Arkadaşlar 14 Haftalığız.. birden çok sıkışmış gibi oluyorum ama lavaboya gidince çok az bir şey yapıyorum.Normal mi bu durum ?
Mevanas Blackmom canım çok normal Dr luk bişey yok bebek idrar torbası baskı yapıyor diye öyle oluyor ben lavabodan çıkınca elimi kapıya attigimda tekrar idrara çıkma hissi geliyor 😁😁😂
ebusss07 Enfeksiyon olabilir cnm dr söyle mutlaka. Eğer yanma da oluyorsa büyük ihtimal enfeksiyondur 5 6 günlük antibiyotik yazıyorlar
shrbrk enfeksiyon olabilir. bende gittim aynı şikayetten. bisey cikmadi. demek baskı yapıyor dedm artk
defne55 Blackmom enfeksiyon olabilir belki canım benimde öyle ama ben 34 haftalık olduğum için bebek baskı yaptığından öyle bi tahlil ver istersen
Blackmom Yanma vs yok arkadaşlar. Su içtiğim zaman oluyor hemen sıkışıyorum ve sanki çok sıkışmış gibi oluyorum ama azıcık yapıyorum
YDE Blackmom inşallah değildir ama şeker olabilir. Doktorum bana su içince sıkışırsın ama tuvalete gittiğinde de tuvaletini az yapmazsın, az yapıyorsan şekerden korkarım demişti. Onu da düşünebilirsin. Tabi ki doktorunla görüşmeni tavsiye ederim 🙏🏻
Merryy1 Blackmom ben de o şekilde oluyorum 30. Haftadayım daha da arttı 😊 bebek baskı yaptığı için öyle oluyor muhtemelen ben de her defasında enfeksiyon mu diye korkuyorum ama değil bebekten kaynaklı ☺️