Dmrbebek Selime13 yeme canım balık taze falan değildir Allah korusun zehirlenirsin ama balık taze olunca sıkıntı olmuyomuş tazeliğinden Eminsen iç
nilly Selime13 ben süt içmem balık üzerine çocuğuma da vermiyorum. Her gece düzenli süt içer ama balık yediği gece hariç.
Selime13 Dmrbebek canım ben bu aksam yedim balık yarnn sabah peynir falan yesem kötü bsy olurmu acaba
Selime13 Sweetblonde88 canım bende bu aksam yedim yrn sabah saat 10 gibi peynir falan yesem bsy olurmu acaba
Sweetblonde88 Selime13 olmaz bişey sabaha. üzerine yemeyin ne olur ne olmaz 5 saatte mide devir daim yapıyor.
Elif_t Selime13 aynı gün içerisinde süt ürünleri tüketmiyorum, ertesi gün tüketiyorum. Nolur nolmaz içimiz rahat etsin 😊
Arymy Aslında zehirlenmeden başka benim dr da. Ebe de et, balık vs yanında süt ve süt ürünleri tüketirseniz almanız gereken vitamin protein i alamazsın demişti 2 saat ara olmamlıymış
Elif_t Selime13 canım yanlış bir şey söyleyip vebal altında kalmak istemem sonuçta bu işin uzmanı değilim ama ben hep ertesi gün yedim kahvaltımda 🤷🏻♀️