Biyolog Dilara38 28+3te 1350 gr di haftasıyla uyumluydu. Senin biraz fazla gibi canim gebelik sekerin var mi
Dilara38 Biyolog Hayır geçen ay yaptırdım çıkmadı ama dikkat et şekerli şeyler yeme dedi doktor ben sadece meyve yiyorum onu da azalttım biraz
Hurit Dilara38 doğru canım ultrasonda daha kilolu olduğunu söyleyip doğduğunda bebeğin kilosunun daha az olduğunu söyleyen çok anne var
Dilara38 Lindam hamur işini yiyorum biraz ondan olabilir yoksa şeker tatlı hiç yemiyorum onuda azaltıcam
Dilara38 R_abia Bende öyle düşünüyorum. Birde son aylarda daha cok kilo alınıyor diye endişelendim şimdiden böyle ise diye. 25. Haftadan bu yana 1 kilo alması mümkün mü
Dilara38 Berfingnc inşallah sağlıklıdır bebeğiniz şuan belli olmuyor evet ultrason fazlasını gösteriyor
Dilara38 Esra2019 Aksine 48 kilo ile hamile kaldım. Bizimkide başından beri hep önde gidiyor bakalım görcez hayırlısı ile doğunca nasıl olacak
Dilara38 muzafferinannesi Evet tabi hangisi sağlıklı olacaksa o şekilde olsun doğum 😌 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
R_abia Dilara38 25. Haftada 1050 gramdı yaklaşık 800 gram almış bnmki. Normal ama ultrasonlarında yanılma payı var
Eslina Hurit ben ilk hamileliğimde yaşadım onu kızım için doğuma kadar 4 kilo doğar dedi gelişimi hep çok iyiydi 37 haftalıkken 3800 dedi kızım bir doğdu 3080 gr doğdu hayal kırıklığı hamileliğimde çok ödemim vardı kızıma geçmiş çocuk m gersem hep şişmiş
27_ Dilara38 Genelde 30 lu haftalarda esitleniyor deniyor. Doktor da oyle dedi bana benimki de su an 29. Haftada ve 1900 gr
Eslina Dilara38 bende en son 29+4 degittiğimde 1700 gr olmuştu gayet iyi dedi gelişimi öndeymiş şuan 32+2 olduk daha gitmedim haftaya kontrolum