Mr1517 Karnımın alt tarafında hiç ama hiç çatlak yoktu geçen hafta başladı , cansın baby yağı - kakao yağı- badem yağı ne varsa kullanıyorum. İz kalıyor ama böyle deri tahriş edicek kadar değil. Fakat hergün deli gibi kaşınıyor cidden kafayı yiyorum öneriniz varmı lütfen ? Böyle yolasım geliyor
Merve1091 Mr1517 benimde öyle malesef kaşıdıkça daha çok çatlıyor kremlerle yaplatla kaşıntısını geçirmeye çalışıyorum
Mr1517 Merve1091 tatlı tatlı kaşınıyor ya çıldırtıyor insanı , bende öyle yapıyorum ama o anı kurtarıyorum 😭
Mr1517 filiz08 Çok su tüketen bir insanım normalde zaten hamileliğim boyunca arttı tabi ama geçmiyor vazelin deniycem
filiz08 Mr1517 benim üçüncü hamileliğim hiç çatlamadım🙏🙏🙏nemli kalınca çatlamıuorum diye düşünüyorum.duştan sonra özellikle sürüyorım bi de çok kaşımdığımda
Mr1517 filiz08 Bende gün içinde sürüyorum nemsiz bırakmıyorum ona rağmen 38+3 üz bu zamana kadar yoktu 🙄
Mr1517 Mucizem_1 38+3 üz canım 37. Haftamda başladı yoktu bu zamana kadar doktorada sordum nemsiz bırakma dedi bırakmıyorum ama demekki çatlayası varmış 🤔