Ayseilker acaba siz gebeliğinizin kaçıncı haftasında kilo aldınız ? Benim 6 haftalık 1 kilo aldım sanırım 🙄
selineliz07 Ayseilker biz suan 31+1 iz ve50 kiloyla hamile kaldim 66 kiloyum suanda 6. ayinizinda basliyorsunuz almaya aslinda
Ayseilker 57 kilo ile hamile kaldım . Bulantım falan hiç olmadı yarın 6.haftama gireceğim . Çok süt içiyorum, hergün bir litre, ekmek yemiyorum . Bugün sabah tartıldım 58 çıktım tam 😞
Edirefp Ayseilker canım dikkat et. Şuan zaten bebek senden beslenmiyor. Bak bende 16 haftalık hamileyim 5 kilo aldım diyet yapıyorum mecburen. Dikkat et başlarda kilo almak hiç iyi değil.
Bsa 58le hamile kaldım. Bulantım da olmadı hiç. Öncesinde de sağlıklı besleniyordum aynen devam ediyorum ama 4kilo aldım bile 17 haftada
eseshilal 174 boyundayım. 84 kilo ile hamile kaldım 20 +3 haftalık ikiz gebeliğe hamileyim şuanda 89.5 kılıyım inşllah daha çok almam.
ZeynepKr Sonnn 7 hafta ve ben 33 haftada 6.5 kilo almişim 63 kilo ile kaldm bende inşallah böyle devam eder son haftalarda bianda artmaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Epelinkiran İlk haftalarda ödem oluyo ondan tartıda fazla gösteriyo bende 5 haftalıkken 2kilo aldım şok oldum sonra bi kaç gün sonra baktım tekrar aynı kilomdayım şuan 9.hafta bitcek hiç kilo almadım