Melteeeem nilaylaylaylay işte bende ona anlam veremiyorum 16 kilo ne yemiş olabiliriz ödem dir diye umuyorum
Sumeyye_g Melteeeem siz baya almışsınız dikkat edin yine de bende şaşırdım hiç almadığıma valla böyle derim kesin almaya başlarım 😂
Lusnika Melteeeem 19+4 hamile olmama rağmen şuana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım ve bendeki gariplik heralde bir kilo bile almadım aksine normalde balık etli biriyim aksine gün geçtikçe veriyorum troit tedavisi görüyorum ondandır diye dedi doktorum
Labaysenur Bende 23 haftalığım 71 le hamile kaldım ilk doğumdan kalanları yeni veriyordum ki bi daha kaldım.şuana kadar 2,5 kilo aldım.hiç kusma bulantım olmadı aksine iştahım yerinde😅
Melteeeem Labaysenur bende sorun o zaman 😂 kahvaltı da iki dilim ikili ekmekler den kızartıp terayağı sürersem böyle olur 😂
Sbl_U Bende 25 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 53 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum bende çok aldım hemde spor yapmama rağmen bünye meselesi yani çok takma ilkinde 68 i gördüm 6 ay sonra eski halime döndüm hamileliğinin tadını çıkar ☺️
Melteeeem Sbl_U yiyip içip yatıyorum bundna rahatı yoktur heral 😃çalışan bir bayan olsam yakarım da yatmak uyumak miskinlik hersey var desem 😄
Raniniii Melteeeem bunyeyle alakali da olabiliyor cnm bende 31 haftaligim 15 kilo aldim doktor artik alma dedi ama inan çok acıkıyorum inşallah dahada almam 😓
Demlidem Melteeeem benimde canım neler neler çekiyorda hepsini yesem vay halime 🙈Bende frenliyorum kendimi bazı günlerde yiyorum tutamıyorum 😂
Raniniii Melteeeem yok benim tam tersi oldu kronik kabız bir insandim hep hamileligimle beraber bu sorunum kalkti ortadan kabızlık devam etse daha fena kilo alirdim saniyorum