BeyzaNeseli Kıyafet alışverişi için bilgi verebilir misiniz mart sonu nisan başı gibi doğumum olacak nasipse kıyafetler nasıl olmali
mirage_90 BeyzaNeseli aynen bizim de tam ozamanlar 🤗 yenidoğan kıyafetlerini soğuk havalara göre almak lazım iki üç aylık olduğunda zaten yaz gelmiş olucak
Ayzem_25 BeyzaNeseli aynı zamanlardayız daha başlamadım kıyafet almaya ama önü yaz olduğu için çok fazla kalın kıyafetler almamayı düşünüyorum . Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. 😊
Sermec BeyzaNeseli ben de 14+3 haftalık hamıleyım daha başlamadım almaya 7.aydan itibaren alcam daha önce bir düşüğüm oldu o yuzden erkenden yapmak istemiyorum bır seyleri hayırlısıyla saglıklı bır sekılde dogar yavrularımız 🙏
Gizemebrr Bende almadim kararsizim daha cinsiyetimiz de belli degil normalde 4 nisan ama sezeryan olacağı için martın sonuna denk gelcek. Hastane çıkışı fazla almam diye düşünüyorum ama bakalim
Dilek6161 Benim dogumun subat sonu mart basi ikizlerim olucak insllah daha once 5 aylik dusugum oldu herseyi almistim cok uzulmustum buyuklerimizi dinlemek lazim bence bosuna demiyorlar dogmamis bebege don bicilmez diye hevesleniyoruz hepimiz simdi bile icim kipir kipir almak istiyorum o acilari yasamama ragmen ama duruyorum 7. Ayin sonu 8. Ayin basindaa alirim insllah o gunleri goruruz beni yanlis anlamayin anneler ama buyuklerimizi dinlemek lazim kendim bile nazar ediyoruz
Efesevim Benimde 10 nisan doğumum çok kalın almayı düşünmüyorum çünkü hep evde olucaz uzun kollu badiler takımlar yeterli 40ı çıktıktan sonra yaz geliyo zaten
BeyzaNeseli Efesevim benimde 11 nisan gibi duruyor nasipse bakalim hayırlısıyla insallah o günleri görürüz 🙏🏻
_annee_ Efesevim benimde 10 nisan hayırlısıyla kesinlikle bende kalin almayi dusunmuyorum mevsimlik zıbınlar takımlar yeterli olucaktır zaten evde olucaz ☺️