Ekksl Elifnuraltunay Bebeğin zekasını olumsuz yönde etkiliyor. Ayrıca gelişim geriliğine sebep oluyor. O yüzden tiroid ilacları aksatılmadan kullanılmalı
Bnarinn Elifnuraltunay ve de doktor takibinde iseniz değerler biranda yükseliyor buda allah korusun düşeğe sebeb oluyor. Oyuzden hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda hemen doktorunuzla görüşün
Elifnuraltunay ben şuan hamileyim ve degerim 2.77 cikti. doktorum normalde sonuclarla birlikte 1 ay sonra gelirsin demisti. ama beklemeyi dusunmuyorum. 6+6 haftaligim.
Sevval Elifnuraltunay görümceminde değeri yüksekti bebeği düşmüştü ihmal etme kesinlikle git hastaneye
Ekksl Elifnuraltunay 2.77 çok da yüksek bir değer değil. Gebelikte 2,5altı isteniyor normalde ama benimki normal sınırlara daha yeni indi. 24.haftamdayım. İlk zamanlarımda 4lerdeydi
Elifnuraltunay Ekksl ozaman korkmayayım, ama gene de gideyim. kontrole. ilac yazsin. Allah korusun birsey olsun istemiyorum korkuyorum😓 bu ayda bir mi tekrarlaniyor. degerlere bakma?
Ekksl Elifnuraltunay Aynen canım korkacak bir sey yok ama git tabi yine de. Biran önce baslarlarsa daha cabuk kontrol altına alınır. Ayda bir gidiliyor kontrole.