Hiranurhilal Sese2 gercekden sasirdm cunku hic acele etmedk boz aklima gelenleri sordm oda cevapladi hatta kendide sordu bilemedm
Hiranurhilal CansuArifeEr sanirm ben nezaketinden anlayisindan dolayi memnun kaldom herkesn beklentisi farkli plabir benin tatmin etti sanirm eski tahlillerimi bile istedi gotrdm inceledi ve yeterli bulmadi
busrabusr Ben Yüzyıl Hastanesi’ne kadın doğum acile gittim Semavi Hn. diye bir doktor vardı asla memnun kalmadım kendisinden. 110₺ de muayene ücreti ödedik ki biz acil hizmeti almak istemiştik gebe olduğumu söyleyince o zaman sizi kadın doğuma yönlendirelim hem bebeğinize bakılır hem de 10 gün içinde ikinci muayeneniz ücretsiz dediler tamam dedik. Semavi hanımdan memnun kalmadığım için 10 gün içinde Esra Günay’a randevu aldım. Kapıdan girer girmez bana dediği şey şu oldu “Aaa canım ya sen Semavi Hanımın hastasıymışsın kaydın onda gözüküyor ben kendi kaydıma alamıyorum şu an seni” dedi. Nasıl yani dedim ben onun hastası değilim o gün acile geldim sadece o vardı mecburen muayene oldum dedim. Aaa canım işte kayıtlarda sıkıntı oluyor 10 günlük süre dolsun tekrar ücret verip gelmen lazım dedi. Eşimle biz şok olduk yuh yani dedik bu kadar paracı hastane olduğunu belli etmez ki insan. Aynı durumu MedicalParkta’da yaşadık acile gittik farklı bir doktor vardı sonra ben Halide Hanımla devam etmek istedim yine ilk 10 günlük süre içindeydim asla bana öyle bir muamele yapmadı