belinay13 260818 biz seninle ayni zamanda kaldik zaten takip ediyorum seni saglikla alalim insallah 🥰
belinay13 Deletedmom091 vesvese yapmayin olumlu dusunun ki bebisiniz hissetmesin gercekten hissediyorlar saglikla alin kucaginiza 🥰
AlpYus belinay13 çift yumurta ikizlerine hamileydim ve basindan beri tatli yiyemedim yiyince cikardim hep ve ikiside erkek 👼🏻 Sag ve sol yumurtlama olmustu yani orasini Allah biliyor ya sağlıklı olmasi onemli
belinay13 AlpYus bende pek tatli yiyemiyorum ki tatli asigiydim genelde tuzlu hep bakalim hayirlisi saglikli olsunlar yeter ki 🥰
M_agayeva Kizlar6+6 haftalik hamileyim eksi yiyince hemen kusuyorum ama tatlida oyle olmuyor ulturason fotorafim var ama tecrubesizim anlamiyorum sagdami yoksa soldami
Bebekannesimm Mrb kizlar dün kontrolüm vardı 16+1 haftalığız bi ekşi istiyor bi tatli canım cinsiyetini öğrenmek istedim bağdaş kurmuş oturuyor dedi doktor çok uğraştı göstermedi birde girmeden kek meyve suyu yedim içtim göstersin diye 4 yaşında oğlum var kızım olmasını istiyorum sağ selamet bi şekilde inş sağda mi solda mi dedim orta da dedi kaşıklarım çok ağrıyor
Bebekannesimm O bu hikaye herşeyi allah bilir o nasıl münasip görürse o olur herkezin hakkım da hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde kucagimiza alma yi nasip etsin rabbim
TDK belinay13 Bende solda hissediyorum şu yazınızı görünce düşündüm elimi hiç sağa götürmedi. Kramplarım ağrılarım da hep ordan giriyor
Bebekannesimm Ama içim den kız geçiyor göğüslerim bi anda büyüdü sol göğsün diğerine göre daha büyük sol göğsün büyükse kız diye duydum ama nasip ya
Hiranurhilal Bebekannesimm sagda hissettim tatli eksi yiyemedim bulantim oldu daha cok tuzlu seyler tukettm bas agrisi oldu ve yuzumde sivilceler oldu ara ara erkekama alakasi varmi bilmiyorum bence kisisel bunlar