Yelizhasdemir Kizlar ruyamda gordum 2 kere erkek bebek sizce bu bir isaretmidir ? 😊 pazartesi cinsiyeti ogrenecegim insallah
KatipAnne Yelizhasdemir ben rüyamda ultrasonda doktorun bebeğin pipisini bana gösterdiğini gördüm. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimde doktor bana gösterdi bak bebeğin erkek buda pipisi diye ☺️
Aysekyaa Yelizhasdemir bende hamile olduğumu öğrendikten sonra 2-3 defa sürekli erkek çocuk gördüm ve cinsiyeti içime doğmuş gibi doktorda erkek dedi
Emos_64 Yelizhasdemir bende hep erkek bebek görüyordum rüyamda canım pipisini falan görüyordum hatta 😃 ama tersine çıktı kızımız olacak 🥰
Evinanne Yelizhasdemir bende rüyamda hatta bütün çevrem rüyalarında kızım olduğunu gördüler ve sonuç kızım olcak 🥰
denizadaalpp bn daha ilk hamile olsugumu ogrendgmde erkek ve ikiz hissettim dedim herkese bana inanmadilar once tek gorundu sonra ikiz oldugu cikti .d sonra biri erkek kesin dedi digeri kiz inanmadim sonra ikiside erkek cikti ruyamda gordum hep ve hissettm 🤭
Ay_se1334 Ben erkek bebek görüyordm hatta uktrasonda pipisini görüyordum ama doktorum kıza benziyor dedi rüyalar bazen tersine çıkabiliyor🐣
Mehtaponur Yelizhasdemir hamile kalmadan once ruyamda hep erkek bebek goruyodum.Hamile kaldim kiz bebek gormeye baskadim.. Ama oğlum olacak kesin ve net 😂💙
Gizemebrr Bende kızım olacağını görmüştüm doktora gitmeden 2 gün önce sonra kızım olacağını öğrendim şimdi ikinciye hamileyim 14 haftaligiz daha cinsiyetimiz belli değil bundada erkek görüyorum ama hayırlısı sağlıklı olsun yeterki kız erkek fark etmez 😊
Asaltntyr Ben hep kız hissediyorum bakalım öğrenmeme az kaldı 😊 Çin takvimine bakan var mı hiç doğru çıkıyor mu acaba saçma biliyorum ama çevremdeki herkes kesin doğru çıkıyor diyo😅
Nur1991 Yelizhasdemir Bende hep kız diyorsun hamileliğim tam kız hamileligiydi rüyamda iki kere erkek gördüm 😀 Oğluşum olcak inşallah 🙏🏻
Sinemcvk Yelizhasdemir valla canım bende rüyamda gordum 2 kere felan etrafimdaki herkes kiz diyodu ama rüyamda hep erkek goruyodum ve oğlum olacak 😊
canselcoban68 Benim eşim kız bebek çok istemişti ama rüyasında erkek gördü 2 hafta arayla bende erkek bebek gördüm ve sonuç 3 ay sonra oluşumuz olacak insallah 💙💙💙