PnrGg Kızlaaarr bende çatı muayenesi oldum sonunda😂 korkulacak hiçbir şey yok inanın. Sadece biraz tırsıyorsunuz oda kendinizi serbest bırakınca zaten kolay oluyor 1 dakika anca sürdü geçti bitti. Hiç açıklığım yokmuş 37+3 🙄
Misskokulumm PnrGg yarın sıra bende 38+1🙋♀️ umarım tırsmadan yapar da biter offff yazarken bile icim bi tuhaf olduuuu🤪
Eceyavuz Gamzezz Beni 35+2 de nst bağladı sancim çıktı bu haftada bukadar sanci cok fazla dedi açıklık var mi yok mu diye baktı yoktu
Rbysf Bende 36+4 um bende olmadim henuz doktor da oyle bisey demedi ama normal doğum yaparsin demişti şu açıklık meselesi önemli 😂
Rbysf @PnrGg Canim ultrasondan bakarak soyledi bebegin gelisimine durumuna bakarak soyledi anlıyorlar cunki
PnrGg Eliff_arslan66 henüz başlamadım daha ama evet yaprak olarak demleniyor araştırdım. Aktarlarda bulabiliriz bence.
PnrGg Misskokulumm bildiğin 2 parmakla kurcalıyor 😂 bende çok korkarak girdim bi de ortam ürkütücüydü doktorum kendisi yapmadı ebe yaptı muayeneyi. Ama serbest bırakınca ve kendini geri çekmeyince olup bitiyor hemen
PnrGg Misskokulumm ya ama şu an moralim bozuldu çünkü kahverengi leke geldi. Çatı muayenesinden sonra oluyo diyolar ama dün olmadı bugün leke geldi tedirgin oldum 😕
PnrGg Misskokulumm hadi geçmiş olsun 😂 ya dimi evet bazıları çok abartıyolar bizide korkutuyolar🙄 bakalım sende de kahverengi leke olucak mı. Normal diyolar ama kimisinde hiç lekelenme olmuyormuş
Misskokulumm PnrGg valla çok duydum çatım musaitmiş ama bebegin boynuna kordon dolanmış o yüzden perşembe günü zorunlu sezeryan olucam 🙈şoktayim hâlâ normal beklerken sezeryan olmak üzdü biraz ama hayırlısı 🤲
PnrGg Misskokulumm ya çok üzüldüm😕 ama ne yapalım bizim elimizde olan bişey değil hayırlısı öyleymiş demekki sağlıklı olsunda. Ultrasonda mı anladılar kordonun dolandığını?
Misskokulumm PnrGg aynen öyle evet ultarosnda fark etti geçen hafta 1 hafta sonra tekrar duzelir umuduyla bugün gittik ama hâlâ aynıymış