Melegimolsun Arkadaşlar 2. Günümüz 29 haftalık erken doğum oldu bebeğim küvözde önerdiğiniz en iyi e bebek magazasindan hemen temin edebilecegim göğüs pompası öneriniz varmı
Muallimehanim Melegimolsun Daha kullanmadım ama tavsiye üzerine lansinoh elektrikli göğüs pompasını aldım
MucizeAnnesi3545 Melegimolsun bende lansinoh tekli aldım daha kullanmadım ama kullanan arkadaslarım akrabalarım cok memnun
Boncukannesi Melegimolsun gözün aydın canm öncelikle. Emzirme haftasındayız bitmeden al hemen philips avent elektrikli pompa harikadır benımde ondan var. Onu alana kdar da mutlaka hastaneden pompa iste onlarınki de güzel oluyor
Hilal53 Melegimolsun kuzum benimki de erken geldi 25 haftalik bende hemen lansinoh aldim bebegin nasil sen nasılsın
Melegimolsun Hilal53 ben iyiyim bebeğim daha küvözde 1200 Gr 40 cm doğdu canım doktor ciğer geliştirici iğne yapmıştı iyi diyordu bekliyoruz ama en az 1 ay yatar diyordu doktor bilmiyorum nasıl olacak
Buseeeeee Lasinoh gogus pompasi elektirikli çift taraflı alma teki yeterli oluyor canim ben hala kullanıyorum ama sen daha yeni doğum yapmissin yara olur dikkat et sütünü yada zeytin yağı sur sağımdan sonra
Fidan3594 Philips avent aldık herkes çok önerdi. Ben henüz kullanmadım elektrikli olması çok önemliymiş manuel yeterli gelmez diyorlar
espalp Melegimolsun Lansinoh elektrikli almıştım hiçbir işe yaramadı. Onla gelmiyo sütüm sağarken neden anlamadık. İnan manuel en basit pompayı kullanıyorum çok daha iyi çekiyo😂
Nur1991 Melegimolsun Canım kullanmadım ama plips avent aldım indirimden almıştım 400 liraya şuan joker de 389 lira normalde 550 den satıyorlardı bence kaçırma derim