Icimdekimucize Arkadaşlar genital bölge de varis diye bişeyduydunuz mu bende genital bölgemde çok afedersiniz özür diliyorum iki dudağın iç kısmında yeşil yeşil belirgin damarlar var bunlar varis mi oluyor varisse ne yapmam gerekiyor napacağımı bilemedim 😰
Sumeyyekaya Icimdekimucize canim bnde de dıs kisminda var oyle damarlasma surekli takip ediyorm boyutu büyuyomu die doktorumada soyledim genelde normal doguma engel deilmis doguma yakin muayene edip karar veririz dedi bacaklarmdada var cok az varis corabi kullanmaya basladm
Icimdekimucize Sumeyyekaya bende bi an napacağımı bilemedim bide yeşil yeşil damarlar var belirgin Bunlar varis mi oluyor onu bile anlmadım sizlere sormak istedim o zaman doktora söylemym çatı muayenesinde görüp bişey söyler kendisi öyle mi yapayım
Sumeyyekaya Icimdekimucize aynen canim doktoruna soyle o daha net bilgi verir sana agri falanda yapiyo mu
Icimdekimucize Sumeyyekaya ya normalde Benim genital bölgeden kasıklrımdan sol bacağımın iç kısmına kadar aşırı bir ağrı çekiyorım bacak iç kısmıda yanıyo biber gibi ama sebebini bulamıyodum bundan mı acaba dedim şimdi de