Gkhnm97 Kizlar bu konuyla ilgili yeni post actim ama icim rahat etmedi bi turlu doltorumla gorustum gel falan demedi 2 gun once fitil kullaniyodum ondan olabilr akimti dedi ama bana ondanmis gbi gelmiyor akintiyla beraber su geliyor kizlar bu amniyon sivisi olabilrmi ya yardimci olun nolur😑😑
Gulgulcan Gkhnm97 kaç haftaliksin canım nasıl geliyor su bardaktan boşanırcasına mi akiyor yoksa yavaş yavaş mi
btlgcr Gkhnm97 aynı şikayetle 1 saat önce hastanedeydim fakat yoğun akıntım varmış onun su olduğunu düşünmüşüm 39+3üm o yüzden daha da tedirgin oldum bence mutlaka doktorunuza danışın muayenenizi olun içiniz rahatlar
BeybininAnasi İçiniz rahat edecekse eczanelerde pedler varmış akıntının amniyon sıvısı olup olmadığını gösteriyormuş.
BeybininAnasi Gkhnm97 o kadarını bilemem. İçiniz rahat edecekse gidin. Benim daha ilk gebeliğim, başıma geleni değil okuduklarımı söyledim size
Gkhnm97 btlgcr suyunmu gelmis canm yani suan bende gidicem doktorumu aradim ama doktorum hastaneden cikmis ebeler bakicaklar anlarlarmi acaba sizedemi ebe bakti bn 20 haftaligim
Gkhnm97 btlgcr canm bnde gittim bugun benm ebeler bakti bnmde yogun akintim varmis spekulumla bakti vajinadan senin nasl bakti eliyle bakmak istedi ebe izin vermedim ben doktorumu aradilar antibiyotik yazdi agumentin diye sana ilac yazdilarmi
btlgcr Gkhnm97 benim doktorum direk spekulumla baktı üç günlük vajinal fitil verdi ama tabi ki her doktorun tedavi yöntemi farklı