Sirin_beyza Kızlar aç karnıma sekerim 95 tok karnına 170 buluyor diyet listesi yapıldı bebek gelişimi önden gidiyor seker olduğu için 27 haftalık gebeyim bebeğim 28 uyumlu yardım edin ne yapmalıyım seker olan hamileler var mı
Cansuay87 Sirin_beyza canım diyeti 1 ay uygula normle döner şeekerden biraz uzak durmaya calış acılı leblebi yoğurt et tavuk fındık ceviz ve balık ye
Saniyee Sirin_beyza bende de çıktı bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Diyet listene uy ve stres yapma stres şekeri etkiliyor. Bi haftadır şekerim dengede ve dahiliye doktorum insüline gerek yk gayet iyi bu şekilde diyete devam et dedi
Duuyguum Ya kızlar birşey sorucam diyete ben de bir süre uydum düzeldi ondan sonra saatlere falan dikkat etmeden yemek yiyorum misal diyete göre sekiz de yemem gerekiyorsa 9 da 10 da yiyorum ama şeker tatlı pasta hiç tüketmiyorum sizler ne kadar dikkat ediyorsunuz birebir uyuyormusunuz
37aysgl Duuyguum benim diyetisyen verdiğim saatlere uyamıyosan öğünleri atlamadan ye dedi yani bişey olmuyo canım arada kaçamak yapıyorum çok şükür şekerim 1 ay sonra düzene girdi
Duuyguum 37aysgl aynen bende şuan öyle yapıyorum öğün kaçırmıyorum yine diyette yazan şeyleri yiyorum içiyorum ama saat olarak uyamıyorum çünkü gece uykularım kaçmaya başladı artık 😅 ölçüm yapıyor musun peki hala