Smybgrack 8 haftalık gebeyim ve aşırı mide bulantım var arkadaşlar mide bulantısını önlemek için ne önerirsiniz.Kraker vs gibi şeyler denedim fayda etmiyor.Bide akıntım çok fazla
Kubra9595 Smybgrack canim bende yasadim mide bulantisi. Pek bisey fayda etmedi bana sade soda kraker onlari yiye bildim bide kuru ekmek zeytin yedim bastirdi hep midemi bi ara cok kötü oldum serum takildi 2 gün o fayda etti allah yardimcin olsun 14. Haftada gecmisti benim
Mucizemleben Smybgrack canim dr prilalam dr diyebi ilacverdiydi cok ise yaradi ki ilk gebeligimde 4 ay kesintisiz kustuydum bundada turkiyedeyken 5 paket aldim onlar bittikten sonra geri basladi ama o ilac bi harikaydi akintin icinde fazla aci tuketme hamilelikte akintilar oluyor
Emossk Smybgrack yoğurt ,yoğurt çorbası maden suyuna limon ve tuz karıştır ve en önemlisi bende ayvaydi iyi gelenler bunun dışında zofer hapı kullandim günde 3 ya da 2 kez çıkardığım günleri şanslı hissediyordum inşallah çabuk geçer
Smybgrack Kubra9595 ya gerçekten mi okadar çokmu daha 😢 İşin en kötüsü sürekli öğürme geliyo ama kusamıyorum
Kubra9595 Smybgrack miden bossa eger ondan kusamiyorsundur ins tez zamanda gecer cnm bazi doktorlar hap veriyor gene dayanamazsan istersin
Eymen_ezgi Bende 5 haftalık gebeyim ve sabahları bulantım oluyor akrabalar psikolojiktir daha bulantı için çok erken diyorlar
Ay_se1334 Eymen_ezgi yalan söylüyorlar ben kendimden bilirm sabahları uyanmak istemiyordm psikolojikmende kusanı ilk defa duydum aldırırş etöeyin limon yemeye çalısın ekşi olduğu için miğdeyi bastırı
Ay_se1334 Bulantı mı demeyin bile günde 6 7 defa serumlarla geçti o zamanlar benm hep hastahanede sonr doktorum bulantı ilacı verdi onzyd diye dil altı onu alıyodm hiç bulantım yoktu çok az ilacın etkisi geçince akşam oluyordu o da bazen kusuyordm bazen kusmuyordm şimdi şükür 14+3 bulantı bitti sayılır arada çok nadir oluyor inşallah sizinde benm de tamamen geçer 14. Haftadan sonra azalmaya başlıyo
Smybgrack Ay_se1334 limon felanda aşırı tüketirim zaten ekşi dışında bişey almıyoki midem.Bazen oluyo tıka basa yemek yiyorum 1 saate kalmadan sanki midem saatlerdir boşmuş gibi sesler geliyo acıkıyorum sizede öyle oluyomu sürekli acıkma şeyi
Ay_se1334 Ay_se1334 Smybgrack oo hemde nasıl hatta bazen aa ama 2 saat önce yedim de diyebiliyorm miğdem kazınıyo böyle 😌🤤
Smybgrack Mucizemleben doktor bulantı hapı verdi ancak ben kullanmak istemedim bi oluyo bi olmuyo diye akıntı için dediğinizi mutlaka uygulayacagım acı çok fazla tüketirim
Smybgrack Ay_se1334 bende ne yapcağımı şaşırdım inanırmısınız sadece bendemi oluyo bu diyorum böyle tuhaf tuhaf oluyo midem daha az önce yemek yedim bu seferde midem ekşi ekşi ağrıyo böyle vallahi zor muş canım ya 🥰 rabbim kolaylığını sağlasın hepimizin inşallah
Ay_se1334 Smybgrack amin amin inşallah sende tek olmaz emin ol genelde bütün hamişlerde olur büyüdükçe bebek daha çok açlık hissi oluyormus 🐣🥰
Smybgrack Ya kızlar size bir soru daha sormak istiyorum doktoruma soramadım çekindim.Bu dönemde eş ile ilişki nasıl oluyo yani kimisi diyoki bırakma devam et kimiside yapma diyo.2 aylık dönemde tabiki oldu ama ister istemez korkuyo insan bişey olcakmı diye
Deniz_1987 16 haftalık hamileyim ve daha 2 hafta önce kendime geldim yani 2 buçuk ay annem baktı çok midem bulandı ve halsizdim doktorum fitil verdi 1 ay yedim kusmamı engelledi ama halsizlik yeni geçiyo ve sadece sabah kusma var ve 3 ay geçmeden cinsel ilişkiye geçme..