Firdevssarmm Taze_hamis canım daha bebeğin çok küçük hareketini hissetmen için 20 haftalık felan olman lazım belki bağırsak hareketlerin olabilir 🙆
Deletedmom0810 Sibelcan34 9 ay kusanlar var canım hamileliğin en belirgin ve normal belirtisi bu endişeye gerek yok
Taze_hamis pelin_87 hamile değilken sanki öyle bişey hissetmedim o yüzden tedirgin oldum işte bende canım 😞 inşallah dediğiniz gibidir canım
pelin_87 Taze_hamis korkma korkma hamilelikte insan çok dinliyor vücudunu o yüzden oluyor. Sorun yok yolunda her şey annesi
Deletedmom099 Taze_hamis o bende de oluyo 12 haftalık olcaz yarın sol kasıkta görmüyorum ama hissediyorum pıt pıt atıyor sanki
ant2602 Taze_hamis genelde senin kalp atışının yansıması oluyor canım. Ben kumandayı koyuyorum Kuman’da hareket ediyor 😊20 haftalık hamileyim iki günde bir iki üç defa oldu hissediyorum bebeği
Taze_hamis ycllksa yok bebek olmadığını zaten biliyorum sadece korktum bebeğe zarar verebilecek bir olay mı diye😞
Taze_hamis Mehsu yaaaaa dua et lütfen inşallah bütün anne adayları o güzel duyguları Yaşar ve kucağına alır bebeklerini 😞😞😞