MucizeAnnesi3545 Cerenimooo kese 5000 den sonra görünüyo genelde canım oda zaten bikaç güne o sayıya ulaşır
ipekworld Cerenimooo bence görülür ben ilk 178 ile öğrenmiştim regl günümde doktora gittiğinde 3 gün sonra 689 du doktor bana 1500-2000 olması gerek kese için dedi .
07052019 Cerenimooo biraz kilo ile de alakalı benim beta bu aralıktayken karından görünmemişti, vajinal ultrasonla gölge gibi görmüştük. Bir iki gün daha bekleyin net olsun 😊
Tucenur Cerenimooo norml canım bnde görmüştüm kalp atısı ve kese 🙏 allah kucagına almayı nasip etsn inş
Guldenece_2525 Cerenimooo ben 1300 lerde gittim.çok çok minik göründü kese dr. Kese mi değil mi emin olamadı bile kan tahlili verdim netleşti gebe olduğum.yani çok minik görünmüştü bende kese..
Cerenimooo Guldenece_2525 keseyi de gösterdi kalp atışını da ben tam 6 haftalığım bugün maşallah Salı da Allah’ın izniyle kalp atışını duyacağız
Sedos2020 Cerenimooo 2 binlerdeyken gözükmesi lazım.gec döllenme vs olmadıysa.benim.ilk gebeligimde ikibinlerdeyken gorunmeyince dış kebelik tesisi konuldu