doganBanu Merhaba kızlar💜 Gebeliğimin 17.haftasındayım ve 2 haftadır diş etlerim şişiyor fırçalarkende kanama oluyor,böyle bir sorunla karşılaşıp dişçiye giden varmı? Diş macunu, gargara tavsiyesi olan? ya da uyguladığınız şeyler varsa burdan paylaşabilir miyiz?
Sweetblonde88 doganBanu sensodyne f kullanın mavi olan. Hassasiyet ve kanamaya iyi gelen o. Kan pompalanma seviyesi artıyor o yüzden cabuk kanıyor.
Handaan doganBanu benimde gebelikte başladı dış ağrılarim hergun 1 bardak süt için ben öyle yapıyordum 3 ay oldu doğum yapalı kesintisiz hergun dişlerim yine ağrı yapıyor gecmedi
gfazlioglu doganBanu tavsiyem paradontax , kanasa bile fırçalayın yoksa geçmez akşamları da ılık tuzlu suyla gargara yapın.
Demir11 doganBanu Büyükler her gebelikte bir diş kaybedersin derler 🙄 Inşallah kaybetmeyiz tabii ama kanama şişlik ve ağrı çok oluyor malesef 😓
Mervee58 Bende aynı sorunu yaşadım dişçiye gitmedim eğer böyle devam ederse giderim diye düşünüyordum ama hassasiyet azalıyor 19. Haftamdayım şuan daha iyi ☺️
doganBanu Mervee58 benim 2 gündür biraz daha arttı aslında bakayım 1 kaç güne nasıl olacak ona göre bende giderim👍
doganBanu Handaan hala geçmedimi😔 Sanırım en çok dişler etkileniyor bu süreçte, ben süt içemiyorum ilk 3ay mide bulantım çoktu ve tiksindim hala içemiyorum ama bolca yoğurt,peynir, kefir tüketiyorum
Buseeeeee Handaan benimde 4 ay oldu hala sızlıyor berbat birsey bu dış agrisi ve çürük falanda yok kafam hep dişlerimde birde dış sıkıyorum acaba bu normal mi
Handaan doganBanu iyi yapıyorsunuz bol bol tüketin kemiklerimin ağrısı bide dişlerimin ağrısı keçmedi ikiside hamilelikten kalma magnezyumda içiyordum gebelikte ama doğumdan sonrada aynı ağrılar devam ediyor ayaklarım dişlerim halen agrır
doganBanu gfazlioglu paradontax deneyebilirim, daha önce kullanmıltım sevmemiştim sanki temizlemiyor gibi gelmişti ama şuan yeterki geçsin diye düşünüyorum🙏Tuzlu suyuda denemekte fayda var teşekkür ediyorum☺️
gfazlioglu doganBanu diş hekimi asistanıyım tadı tuzlu olduğu için hoş gelmeyebilir ama en iyi macunlardan biri yavaş ve nazik fırçalayın dediğim gibi kanasa bile devam edin geçmiş olsun
doganBanu gfazlioglu Diş hekimi asistanına denk gelmem ne şans☺️ Kesinlikle deneyeceğim Çok teşekkür ediyorum🙏
ycllksa doganBanu ben gitmedim bende 17. Haftaya gireceğim yarına. Normal olduğunu duyduğum bildiğim için doktora gitmedim canım 😏
doganBanu Mucizem_1 benim bir süredir var ama şişiyor bir süre geçiyor sonrA tekrr şişiyor kanama nerdeyse 10.haftadan beri devam ediyor,bakalım burdaki şeyleri deneyelim geçmezse dişçiye artık.
doganBanu Handaan Aslında doğumdan sonra bu şikayetler biter derler ama sizin acaba vücut kan değerleriniz düştü halâ toparlanamadımı? Bir doktora görünseniz aslında çok güzel olur, bebişe bakıyorsun bir de bu ağrılar sizi çokca zorlar🙏Allah kolaylık versin🙏
Handaan doganBanu Amin canim çok sagol evet en son gittiğimde kan seviyesi biraz düşük çıkmıştı havalar sıcak fırsat bulamadım birdaha gitmeye bebekle çok zor oluyor ama bu hafta inşaAllah gitmeyi düşünüyorum biraz serinledi ama kime sorduysam dişler zarar görmüş ilki gibi kalmıyor