Selen01 Kızlar merhaba, dr geçen hafta erkek ama kesin demiyorum demişti. Dün kaynanam ve görümcemle şu yüzük testini yapalım dedik. İpe bağladık alyansımı uzandım karnıma tuttuğumuzda ileri geri gidiyordu kaç defa da öyle oldu. Görüncem ve kaynanamda durdu🤷♀️ Hiç hareket yok. Kaç kere denedik. Cinsiyeti bilmem de hamilelikte o enerji ile oynadığı kesin. Siz de denediniz mi neler oldu 🤗
Kubradem Selen01 benimde senelerdir yüzük testinde hep ilk çocuğum erkek çıkardı hatta 3 oğlum olacağı çıkardı:) Şu an evliyim 31+1 im ve Ömer Yiğit imi bekliyorum :)
dishonest Selen01 aynısını denedik tam tuttu. Hamile olmayanlarda durdu. İki hamileye iki de hamile olmayana yaptık. Hamilelerden biri kızdı daire çizdi. Ben cinsiyeti öğrenmeden önceki gece yaptım. Erkek çöktü o kadar emindim ki doktor erkek dediğinde hiç şaşırmadım 😂
Anonimaney Benimde kız çıkıyordu inşallah kızımı bekliyorum :) hamile olmayanlarda gerçekten de hareket etmiyor 😄
siineem Bennn varım hatta hareketlerini hissedene kadar ultrason niyetine kullandım 😂😂 çünkü hamile olmayanlara tuttuğumuzda resmen duruyordu 😁 benimde fır dönüyordu kızım olacak Allah nasip ederse 🙏🏻😍
belinay13 hamile olmadanda gosteriyor kac cocugun olacak cinsiyeti ne vs gibilerinden cogu kiside dogru sanirim
Selen01 Dilankenger karnına biri ipe bağlanmış yüzük tutuyor ileri geri olursa erkek daire çizerse kız 🤗
Jralkan Biz daha 9 haftaligiz , esimle birlikte senelerdir hep deniyoruz ilk cocuk erkek ikincisi kiz cikiyo 3. Sunde duruyor . Ikimizdede ayni cikiyo bakalim cinsiyeti ogrenince size haber veririm🤗