ozgesoy28 Arkadaşlar 28 haftalık olduk karnımın altında bebek hareket ettikçe baskı mi desem ağrı mı desem öyle bişey oluyo geçiyo oluyo geçiyo salı günü doktora gidicem inşallah kötü bişey varmıdır
Esrelf ozgesoy28 canım bazen bebek gidip dayanıyor aşağıya çıkacak sanki o da ağrıtıyor. Birde yorulduğum zaman sertlik gerginlik oluyor aşagıda.
matruskaa ozgesoy28 bende 27+4 haftalık hamileyim canım yorulduğum zaman dediğim gibi agrı oluyor biraz uzanınca geçiyor bazende bebek oraya baskı yapıyor ondanda oluyor doktorum normal dedi hem bebegin kilosu artıyor hem rahim geriliyor ama tabiki yine kendi doktoruna sormanda fayda var
brglazgn Biz daha 15 haftalığız emin değilim ama tahminimce rahim ve kaslar geliştikçe olan bi ağrı bende de var doktorum demişti. 28 haftalıksın o yüzden emin değilim tahminim bu yönde 🤗
ozgesoy28 brglazgn Minnosunannesi kızlar bide ben o bölgede bebeğimin hareketleri öyle hissediyorum ki çok içten çok sert ondan da olur dimi hemde tek değilmişim sevindim bitek ben böyleyim sandım iki büklüm oluyorum
ozgesoy28 matruskaa doğru diyosun canım ben onları unutuyorum hep artık hareketleri geçişleri bile çok farklı oldu