AyaGndoanSeluk 4 hafta 1 günlük hamıleyim aşırı bel ağrım ve Ateş basması var normal midir arkadaşlar
YavuzunSelini AyaGndoanSeluk Normal cnm 🙂 Benimdr ilk hamileligim ve ben hamile oldugumu bilmedigim zamanlarda ters tepti bende ayaklarim buz kesiyodu 🙂
1PrensAnnesi AyaGndoanSeluk hayırlı olsun cnm☺ Dur daha bismillah yeni başladın ben gece yazlıklarla uyuyorum ateş basmaların daha bunlar ne ki artacak.. bel ağrında ortalama 3 ay adet dönemlerinde olur normal cnm
MerveymenAltkula AyaGndoanSeluk tatlım benimde belim agriyordu. Bebek yerleştiği icin rahim e onun icin agri yapar sknti yok ama ağır kaldırma ve çok ayakta durma . Kaşık agrin da olur rahim genişlediği icin 🤗
AyaGndoanSeluk 4 gün önce öğrendim hamıle olduğumu hgc değerim 32.79 çıktı hamilesin ama çok yeni tekrar yaptır test dediler yarın yaptırcam umarım bisey cıkmaz😫
Ozak Bende bel ağrısı çok fazla ayakta kalırsam oluyor ama kasık agrim oluyor akşam ve geceleri oda beni cok zorluyor
elifelif 1PrensAnnesi bi ben usuyorum galiba kat kat giyinip oyle oturuyorum evde 😉😂 yanmadim gitti 😂😂
1PrensAnnesi elifelif ☺ Kız bebek üşütür diye bi batıl inanç vardır ama batıl işte... bellimi cinsiyet?
TubaDemirta Mervezcanen ayy ben 5+4 deyim kasık ağrım çok bide üşüyorum ne zaman geçer acaba bugün yarın geçer diye düşünüyordum
Aysel Benimde üşümem bir bitmedi ya patikler terlik ayagımdan eksik olmaz bataniyeyle oturuyorum ya birde kasık agrılarım ara ara öldürcek korkuyorum m arada leke oluyo kahve rengi sizdede var mı
MerveymenAltkula Aysel kahverengi leke varsa dikkat et canim . Akıntının olması normal ama renginin kahve olmasını dikkat et. Bol bol uzan 😍 kokup stres yapma canim 😍
Ervansal Canim ben 9 hafta oldum hala hafif kasik agrilarim oluyor doktor kesinlikle korkma dedi sadece lekelenmeye dikkat et ayaklarini ski tut usutme cunku usumekte kasik agrisini tetikliyor. Hayirli olsun 🙂
elifelif 1PrensAnnesi ooo kansizlik mi 😂😂 aranan hersey var bnde 😄😄 kansizlik 1 numarada demir im yerlerde geziyo tansiyon seker hep dusuk zaten boyle boyle evladmla buyume calisiyoz.😂😂😂😂😂
1PrensAnnesi elifelif e normal o zmn cnm ☺ Büyürsünüz merak etme ona bşy olmuo sen kendi değerlerni yükselt ki sanada bişey olmasın💙
elifelif 1PrensAnnesi wala kan yapan sryler yiyorum pekmez iciyorum kuru uzum yiyorum ama degisen hic bisey olmuyo 🙈🙈😔 kansiz kansiz dolasiyorum 😂😂 simdilik iyiyim bundan somra da bisry olmaz umarrim 💕💙