hilaldg300 Kızlar affınıza sığınarak soruyorum. Çok fazla gaz problemim var ama özellikle gece gündüzleri hiç bişey yok yaşayan varmı 😔
Hem25 hilaldg300 aksam yatmadan önce soda ic en azından gazını azaltır daha rahat uyursun , bu arada yatmadan önce süt iciyorsann onu ictigin saati degistir oda gaz yapar
Haribo42 hilaldg300 ne yap biliyomusun rezene ic rezene yohumu al aktarkan bir litre kaynat icine iki kasik at demlenskn aksmaa kdr ic ertesi gun fos fos cikarirsin hepsini😂😂😂
Ayaf Kac haftalik hamilesiniz?? Bende aynen oyleyim.hamileligimin bawindan bu gaz sancisini cekiyorum.bitmiyor hic.ne yesem ne yapsam qaz oluyor..nasil yapayimbilmiyorum..doktor fitil verdide hic iwe yaramadi🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hilaldg300 Ayaf 25 haftalığım canım benim iki haftadır var . Uykular haram oldu oturarak uyuyorum yatıncada midemden yukarı gaz çıkıyor sanki kazara uyursam geyirmelerle kusarak uyanıyorum 😔ne yapacağız böyle
07052019 hilaldg300 ben de öyleyim, yastıkları yükseltip uyuyorum çoğu zaman. Yoksa geri geliyor yoğun bi ağrıyla. Doktorum gaviscon verdi, yatmadan önce iç rahatlatır dedi. Doktorunuzla görüşün, yardımcı olacaktır.
hilaldg300 Haribo42 çıkarıyorum allahtan çıkaramıyorum değil ama içim sürekli gurul gurul ve uykumda çıkaramıyorum. Uykusunda gaz çıkaran insanlara imreneceğim aklıma gelmezdi 😂😂
Deletedmom3 Canim sütü laktozsuz iç ve ev yapimi yogurt tuketmeye calis. Bi sure kuru baklagil ve kükürtlü besinlerden uzak durabilirsin 🌸