Busemasalpoyraz Ya artik ayak alti yanmasindan uyuyamiyorum . Yataga girdigim an alev aliyor resmen napicam ben bilmiyorum kafayi yicem uykusuzluktan 🙄 henuz 20 +5 deyim birde
Sghslove Busemasalpoyraz bende ağrılarım ve vajinamdaki kaşıntılardan uyuyamıyorum ağlıyorum artık herkeste uyuyor hatta horluyor hormonlarım tepeme çıktı
frigyalikibele Busemasalpoyraz bende de var. Ayaklarım hep battaniyenin dışında . Bugün ilk kez erken uyudum . Onda da 6 da uyandım
Busemasalpoyraz Sghslove of sorma ya esim yanimda horul horul uyuyor ama ben uyuyamiyorum .artik pisikoljim bozulmya basladi
Sghslove Busemasalpoyraz benimde bozulmaya başladı bi de ağrı filan olunca hep endişe içinde oluyor insan 30+3 olduk bir anda her yanım ağrımaya başladı. Akıntılarım garipleşti. 😔 sağ salim doğuralım da inşallah
Sghslove ycllksa hayır akıntım var dedim travacort krem verdi sadece doktorum ama bu başka bir şey mantar gibi değil beze gibi kabarıklıklar başladı
ycllksa Sghslove mantar canım o , sık sık taharetlennek ve bol su içmenin faydası olduğunu duymuştım.